Pompiliu Bota: „Talpan nu are dreptul să folosească numele Steaua”

💥Pompiliu Bota: „Talpan nu are dreptul să folosească numele Steaua”

🎤„S-a terminat totul. Până în 2027 marca Steaua e a mea. Oficiul Uniuniii Europene pentru Proprietate Intelectuală e OSIM-ul Europei. Decizia e valabilă în toate țările din UE. Nu-ți trebuie nimic altceva decât se depui niște acte și să urmezi niște reguli.

Am dreptul să folosesc brandul Steaua și am dreptul să dau în judecată pe cine îl folosește fără acordul meu. Pot da în judecată Armata. Pot să le cer bani grei”, a declarat Bota pentru ProSport.

Întrebat dacă a vorbit până acum cu Gigi Becali despre acest subiect, Bota a răspuns:
🎤„Becali nu prea înțelege despre ce e vorba. Până atunci îi cer lui Talpan să-și vadă de treaba lui. Prima dată vreau să-l fac pe Talpan să nu mai folosească numele Steaua. Să înțeleagă că nu mai are dreptul ăsta. Talpan a atacat timp de 3 ani procedura și a pierdut. Acum a pierdut definitiv până în 2027. Domnul Talpan e un om rău”.

⚠️Conform spuselor lui Pompiliu Bota, juristul Florin Talpan nu mai poate face apel asupra acestei decizii. Astfel, marca Steaua ar urma să fie deținută de Pompiliu Bota până în 2027. Ce înseamnă asta? Pompiliu Bota poate folosi și comercializa produse cu însemnele și culorile clubului Steaua București‼

X Ray

 • Tind sa cred ca aceasta decizie europeană nu va putea mișca deciziile date de Înalta Curte din România .

  Dar cine mai știe … un alt război dus prin birouri și manipulat prin presa și online …

  Pis pe ei pe toți ….

 • Astia de la CCACA Libera o tin tot pe a lor. Ăștia sunt precum sovieticii aia de pe vremuri. Vorba americanilor:”A good communist is a dead communist!”

  8
  1
 • Daca nici dupa meciul asta nu il da afara pe Vintila, Becali isi merita soarta 🙂

  3
  1
 • Ehe

  Am câștigat 😃

  Forza Steaua!

  • SAVIOLA Hahaha. Ue Balgradean. Dar au fost cat p-aci sa ne dezamăgească iar. Ar fi fost ultima dată în cazul meu.

 • Cu Steaua pana la moarte Ioane… nu fi suporter de rezultat …

  • Corect Saviola. Sa stii ca nu sunt suporter de rezultat. Nu mai avem rezultate de cinci ani si tot am rămas lângă echipă. Dar parca prea isi bat joc de noi acesti jucători. Ar trebui să le fie rusine ca au salarii cat toate echipele din play-out la un loc. Si ei de abia se califica cu o echipă de loc retrogradabil. Ei nu ne merită. Am zis ca daca nu ne calificam voi renunta sa ii mai susțin. La 1-0 pentu Hermanstadt chiar am scris un comment pe pagina de facebook FCSB pe care sunt activ de cand s-a înființat. Si suntem peste un milion de stelisti acolo. Am scris asa : RUSINE SA VA FIE. Si am dat dislike paginii. Atat de supărat eram. Simțeam că pica cerul pe mine. Da, si eu imi doresc sa ne luam revanșa cu dinamovistii. FORZA STEAUA!

 • As vrea sa jucam cu câinii …. ori ne bat iar,ori îi futem …

 • L-au scos jucatorii pe Vintila. Foarte frumos golul al doilea, calcai Man si lob Coman. Inspirata (nu-mi vine sa cred ca spun asta) intrarea lui Vana. In rest, un meci slab, cel mai slab meci de pana acum al Stelei. Se cunoaste ca nu avem antrenor sau cel putin Becali nu a dat de licenta, nu inca :). Ne-am calcat pe picioare pe extreme, la mijloc era pustiu iar apararea a fost hilara. Daca jucam asa cu CSU, nu avem nici o sansa.

 • Dar vai, ce se intampla? X-Ray, Alexandru H, unde sunteti cu analiza pe stirea asta? Unde sunt linkurile din legi, nimic? Ati obosit? Sau doar ne credeti prosti in continuare? 🙂

  1
  2

Lasă un răspuns