Peluza Roș-Albastră a devenit asociație!

Peluza Roș-Albastră, formațiunea suporterilor care susțin echipa FCSB (FC Steaua), și-a obținut statutul de asociație înregistrată legal, anunță pagina oficiala de Facebook a grupării.

Asociația primește orice suporter al FCSB (FC Steaua), indiferent de orașul în care acesta locuiește și a fixat o cotizație lunară de 10 lei, care să fie folosită în folosul galeriei, pentru deplasări sau coregrafii.

În luna mai, unul dintre grupurile fondatoare ale Peluzei Ros-Albastre, Steaua Hooligans s-a separat de formațiunea mare, din cauza unui banner care ar fi aparut în Peluza Roș-Albastră.

Comunicat

“Asa cum va spuneam zilele trecute, am reusit intr-un final sa facem toate actele Asociatiei Ros-Albastre.

Asociatia are ca scop organizarea si desfasurarea activitatii Peluzei Ros-Albastre intr-un mod transparent si profesionist.

Astfel, orice suporter stelist se poate inscrie in asociatie, indiferent de orasul in care locuieste. Se va percepe o cotizatie lunara de 10 lei pentru fiecare membru, bani ce vor fi folositi exclusiv in folosul galeriei (deplasari, bannere, coregrafii etc.).

Activitatea asociatiei va fi transparenta si orice membru poate avea acces la informatii despre cheltuieli si incasari.

Cine doreste sa devina membru, o poate face incepand de astazi. Vom dialoga pe privat si veti obtine toate informatiile necesare.”

Succes!

Forza Steaua!

Image result for CS U Craiova - FC Steaua

  • Hai ca usor,usor lucrurile revin la normal. Oricum trebuie felicitati avand in vedere ca au luat-o de la 0.

  • Bravo lor!
    Sunt de admirat pentru tenacitate!
    Cu siguranta voi deveni membru!

Comments are closed.