Nu trageți în pianist! Florin Tănase, pianistul care mai cară si pianul

VIDEO. Florin Tănase și paparazzi

Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, a profitat din plin de zilele libere și a ieșit în club alături de Harlem Gnohere, care a făcut pe șoferul, neconsumând alcool, iar acolo s-a mai aflat și Omrani, atacantul de la CFR Cluj.

Conform presei, înainte de ora 3, când a părăsit localul, Tănase ar fi intrat în conflict cu un client, aflat în club, care îi poza/filma: “M**ții mă-tii, mă filmezi?! Te rezolv, bulangiule“, ar fi fost reacția lui Tănase. În cele din urmă, spiritele s-au calmat și cei doi au făcut pace.

Becali a confirmat azi-dimineață, în direct la Pro X, știrea referitoare la prezența lui Tănase într-un club de noapte la ore târzii. Mai mult, s-a arătat deranjat de ieșirea în decor a căpitanului.

 • Da, ma deranjeaza. Chiar daca e in timpul liber. Ceea ce faci in timpul liber spune despre faci si pe teren. Caracterul tau ala este. Si ma deranjeaza. Am vrut sa-l sun aseara dar avea telefonul inchis. O sa-l sun astazi. O sa-i spun sa aiba grija cum isi alege anturajul. Capitanul Stelei a fost Tanase, va ramane Tanase” a spus Gigi Becali la la Ora Exacta in Sport de la Pro X.

În opinia mea, Tănase este și el om ca noi toți. După săptămâni de cantonament cu antrenamente grele, are nevoie să defuleze într-o seară stresul acumulat, cu o relaxare specifică vârstei. Nu e călugăr ascet de pe muntele Atos. Doar dacă devine un obicei, să nu-i zic viciu, să pierzi nopțile prin cluburi cu tutun și alcool, atunci este o mare problemă pentru un sportiv. La fel ca alcoolul. Toată lumea bea/degustă alcool, în diverse ocazii, dar nu toți devin și alcoolici!

Pe Becali, cred că l-a deranjat numai faza cu fumatul în public, ceea ce dă rău la imagine și ca exemplu pentru ceilalți fotbaliști tineri de la Steaua. Și aici Becali are mare dreptate!

Nu trageți în pianist! Florin Tănase, pianistul care și cară pianul.

VIDEO. Golgota lui Tănase la Steaua

Să dăm Cezarului, ce e al Cezarului și să nu dăm cu pietre când nu e cazul, doar pentru o seară într-un club după săptămâni de cantonament și efort susținut.

Tănase este la Steaua de 2 sezoane, din vara anului 2016.

În primul sezon, 2016-2017, pe 2 octombrie 2016, în meciul cu CS U Craiova, Tănase a suferit cel mai teribil accident pentru un fotbalist, ruptură de ligamente încrucișate, care te scoate aproape un an din circuit.

Mai exact, a avut ruptură a ligamentului încrucisat anterior al genunchiului stâng. La operație i s-a reconstruit ligamentul încrucişat anterior şi i s-au suturat ambele meniscuri, intern şi extern.

Numai refacerea traumei durează minim 6 luni. La 4 luni de la accidentare, Tanase a revenit pe teren, in amicalul Stelei cu Wisla din Antalya. O forțare și un risc enorm. Apoi în meciul oficial din februarie, Steaua – Voluntari.

Unii nu-și mai revin la ce au fost (Florin Gardoș, Florin Costea, Florin Bratu etc… ). Parcă numele de Florin este predestinat…

A făcut un efort uriaș să revină mai repede în teren, dar sezonul 2016-2017 era deja compromis pentru el!

”Mai am probleme după operaţie la picior, după meciuri, după efort mai apar unele probleme.”, spunea Tănase în septembrie 2017.

În acest sezon, 2017-2018, Tănase a jucat în 45 de partide, 24 în Liga 1, 11 în UEFA și 1 în Cupa României.

În aceste meciuri a dat 11 goluri și 10 pase de gol, fiind al treilea după Budescu (13-12) și Gnohere (21-1). Nu e mult, dar nici puțin!!!!

De fapt Steaua a stat în golurile și assisturile lui Budescu (13-12), Gnohere (21-1), Tănase (11-10) și Man (12-8)!!!

Lumea îl judecă aspru pe Tănase și din cauza lui Becali. Atunci când l-a cumpărat de la Viitorul, Becali a ridicat ștacheta așteptărilor dincolo de nivelul lui real la acea oră!!!! Aceeași aroganță a făcut-o Becali și la umflarea cotei lui Florinel Coman (Mbappe) și Dragoș Nedelcu.

Bonus. TOP 5 Goluri Marcate de FLORIN TĂNASE la STEAUA (by KOODiKash)

 

X Ray

 • Ar fi fost mai grav sa fi fost securist si informator pe vremea comunistilor. Asa, chiar nu e problema…

  1
  7
 • Baiatul asta de cand a venit la Steaua nu a reusit nici macar ca Cristi Tanase. Fanii nu au ce sa ii reproseze fiindca a fost predominant complet absent. Asa ca…a se slabi si cu articole pe tema lui. Unul care ar fi meritat era Budescu…

  3
  6
 • Update articol.

  “TOP 5 Goluri Marcate de FLORIN TĂNASE la STEAUA” (by KOODiKash)
  https://youtu.be/lkcFdT2IK0M

  6
  1

Comments are closed.