Nicolae Dică este noul antrenor la FC Steaua

💥🆕️Gigi Becali a anunțat oficial că Nicolae Dică este noul antrenor la FC Steaua. Patronul echipei a spus ce a negociat cu Dică și a precizat care va fi ”libertatea” de care va dispune antrenorul.

🎤”Eu nu m-am băgat niciodată peste antrenor la formarea primului 11. Niciodată. Aaa, că m-am băgat după aceea, în timpul meciului, dacă nu-mi plăcea cum merge echipa, așa este. M-am băgat. Dar, niciodată nu am impus primul 11.

Așa mi-a spus și Dică acum. Mi-a cerut să-l las o perioadă ca să demonstreze. I-am spus că o să-l las să decidă ce vrea până la finalul turului sezonului regulat, 15 etape. Dacă atunci va fi pe primul loc sau, acolo, aproape de CFR Cluj și de Craiova, la un punct, două diferență, atunci va fi bine.

Pentru că noi ne vom bate la campionat cu CFR și cu CSU Craiova, nu cu Rapid. Dacă nu va fi așa, atunci voi interveni eu din nou”, a spus Becali, marți, la conferința de presă de la Palat.

ℹ️ Dică a dorit să-și aducă în staff și doi dintre colaboratorii săi, Viorel Tănase, alături de care a mai lucrat și în precedentul mandat, și metodistul George Mihai Cotiga. Din staff vor mai face parte Mihai Pintilii, Thomas Neubert, preparator fizic, Ovidiu Petre și Marius Popa, antrenor cu portarii.

În primul său mandat la FC Steaua, Dică nu deținea licența Pro, astfel că Tănase a fost trecut atunci în acte ca ”principal”. Cotiga, fost fotbalist la FC Argeș, și-a luat licența B săptămâna trecută și era pregătit să fie luat de Dică în staff-ul său, indiferent de echipa aleasă.

SUCCES DICĂ!🤝❤️💙

Toni Petrea a demisionat după eșecul cu Rapid.

X Ray

Lasă un răspuns