MM Stoica despre plecarea lui Edi Iordănescu

🎥💥MM Stoica, prima apariție televizată după plecarea lui Edi Iordănescu: „Atunci mi-am dat seama că ruptura e totală”.

Invitat în emisiunea moderată de Dan Udrea la Telekom Sport, oficialul roș-albaștrilor a vorbit pe larg despre plecarea lui Edi Iordănescu. Managerul general a dezvăluit că: „Între Gigi Becali și Edi Iordănescu a fost o problemă de comunicare”.

🎤„După toate discuțiile și mesajele trimise de Gigi, patronul îi spusese lui Edi: «M-am convins, rămâi, iar apoi pleci în glorie. Eu chiar mă culcasem liniștit. Apoi, m-am trezit a doua zi și am văzut postarea lui Edi Iordănescu de pe facebook și mi-am dat seama că ruptura e totală. Gigi e genul de om care iese și spune ce simte. Există cluburi, în prezent, unde se face și mai mult. La alții se dau schimbările cu minut cu tot, la noi e pistol cu apă”, a declarat MM Stoica, potrivit sursei citate.

Totodată, Mihai Stoica crede că între Gigi și Edi Iordănescu a existat o profundă „lipsă de comunicare”:

🎤„Gigi e obișnuit să vorbească cu mine orice problemă. Cu Edi nu vorbea. A fost o lipsă de comunicare”, a declarat MM Stoica, la TV Telekom Sport.

Sursa Video: www.telekomsport.ro

X Ray

 • Ramane cum am mai spus:

  „Cat despre Edi, o parere strict personala! Un antrenor dedicat, educat, cu discurs, poate prea scolastic, dar rigid in plan relational. Crede ca un contract semnat e totul, mai ales in relatia cu unul ca Becali, care ti-a mai nasit si sora!.. 🙂
  Chiar nu inteleg cum nu au mai putut comunica oamenii astia. Aici cred ca Edi are ceva sa-si reproseze!”… 🙂

  3
  3
 • Sclav ai fost, sclav ramai!

  5
  5
 • Va faceti griji degeaba, Becali nu va pleca niciodata. Fara sa am dovezi, ci doar banuieli, cred ca „banutzu” il face (si) din chestii cu pariuri, iar nu din vanzari de jucatori. Problema in acest caz e ca la pariuri nu conteaza deloc Voluntariul, Coman sau Tanase, asa ca…

 • „…Iiii, ce bucurie!”. 🙂 🙂 🙂

  2
  3
 • Un posibil beneficiu daca pleaca Becali cu jucatorii: scapam de Ioan STADION!!!! Pt ca fie isi gaseste alta tinta decat Vlad, fie se muta la fan clubul lui Becali sa continue campania anti-Vlad. Numai pt asta, si deja sunt pt plecarea lui Becali!

  4
  1
 • Copilul durerii, te-ai lamurit ce inseamna Ray? Dar X-ray??!! Regele X e numai in capul matale! Esti descalificat, esti un NIMENI de mult care se agata ca inecatul de orice ca sa-l salveze cineva!. 🙂 🙂 🙂

  3
  3
 • Iata ca „la famiglia” are si caractere, pacat ca tinute in umbra! 🙂 🙂

  https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/vasile-geambazi-conflict-fcsb-csa-steaua-647303.html

  3
  3
 • Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a izbucnit în râs când a fost întrebat cât se poate de serios dacă ia în calcul vânzarea clubului, însă apoi a spus că ar putea ceda acțiunile.

  Becali susține acum că discuția cu Mustață a fost mai mult în glumă.

  „Dacă o iubiți, cumpărați-o, mă. Eu sunt om de afaceri. Eu vreau bani. Și i-am spus că ajunge la 100 de milioane și mi-a zis că „stai așa nea Gigi, că pentru mine…” și după aceea i-am zis: „bine, mă ți-o las la 10 milioane”, dar în glumă… că dacă vorbim de afaceri…

  Am făcut o socoteală… strânge maxim 30.000 de euro. Dinamo a strâns pentru că sunt oameni de afaceri. Sunt și la FCSB, dar nu e nici unul la cârmă…”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

  • Mai in gluma mai in serios, eu cred ca daca primeste 100 milioane pe clubul intreg, cu jucatori, Academie, Nume, locul in Liga1, continuitatea si coeficientul UEFA, da clubul imediat.

   Ca sa scape din balamucul cu suporterii, cred ca ar da clubul si pe 10 milioane, dar fara Academie si jucatori! .. 🙂

   1
   1
 • Lord pe teren, Gentleman in afara lui: 🙂

  „Toni Petrea a fost acolo, cunoaște foarte bine clubul, strategia, jucătorii, oamenii și cum merg lucrurile. Asta poate fi un avantaj pentru el. Eu sper să câștige FCSB campionatul, să se bucure și copiii aceia care joacă și să progreseze, să își facă o carieră”.
  (Miodrag Belodedici)

  https://www.fanatik.ro/miodrag-belodedici-scandal-fcsb-csa-steaua-19811336

Lasă un răspuns