Mesajul lui Florin Tănase pentru steliști

Florin Tănase, fostul căpitan al Stelei din Liga 1, a fost prezentat oficial la formația Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

Tănase a postat un mesaj și pe Instagram în care își ia rămas bun de la foști colegii de la Steaua și de la suporterii roș-albaștrilor.

„După șase ani mă despart de STEAUA, clubul care mi-a dăruit atât de multe pe plan profesional. Se încheie o etapă minunată din viața mea și vreau să-i mulțumesc, în mod special domnului Becali pentru suport și prietenie, pentru aceşti ani extraordinari petrecuți împreună. De asemenea, mulțumesc antrenorilor pentru abilitatea de a mă motiva și inspira, conducerii clubului, staff-ului pentru efort și implicare.

Mulțumesc colegilor mei, alături de care am format o mare familie. Împreună am sărbătorit victorii, am suferit când am pierdut , dar mereu ne-am ridicat încrezători și am luat-o de la capăt. În spatele nostru se află multe persoane minunate cărora vreau să le mulțumesc, oameni care muncesc zi de zi și fac ca acest club să fie atât de bine organizat.

Sunt recunoscator suporterilor care m-au susținut și au crezut in mine chiar şi atunci când nu eram în cea mai bună formă.

Vă mulțumesc, vă îmbrățișez şi continuați să iubiți echipa noastră de suflet. Sunteți în inima mea !!!

O nouă aventură fotbalistică mă așteaptă alături de echipa AL Jazira (Emiratele Arabe Unite)”, a scris Florin Tănase, pe Instagram.

Succes, Florine!❤️💙

X Ray

 • Multumim, Tase! Un lider cu inteligenta peste medie, lucru vizibil in interviuri, dar care a suferit din cauza relatiei cu un patron mult prea des intrus in vestiar.

  1
  2
 • Bine ca macar Tanase nu a apucat sa vada acest circ, un stadion de 100 milioane de euro, facut cadou de noi toti, dar care a ajuns pe mana unei „armate” de 200 Martori ai lui Talpan, comandati de un SRI-ist, deghizat in membru de partid! 🙂 🙂 🙂

  https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/steaua-a-inceput-rascoala-in-ghencea-ultrasii-sud-revolta-671398.html

  https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-fcsb-csa-steaua-acord-vasile-dincu-671350.html

  7
  1
 • nu era suficienta o pramatie Kovacs care fluiera stramb, cand sunt 2 progenituri cu aceleasi ‘golănisme’ deja e afacere de familie

  daca aceeasi faza era in careul nostru, acuitatea vizuala si vigilenta erau maxime

  https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/cum-sa-nu-vezi-decizia-din-mioveni-fcsb-care-l-a-consternat-pe-ion-craciunescu-1846609

  1
  1
  • Eh stii cum e, cand se greseste contra noastra nu e mare chestie, oameni suntem, toti gresim, sa nu vorbim prea mult de arbitraj, sa ne concentram pe evolutia slaba (stiu ca intr-adevar a fost slaba). Daca inversam faza, pff, imediat apareau 10 articole in ziare si se discuta 5 ore la tv despre cat de favorizata e Steaua. NICIODATA nu o sa se zica dupa greseala in favoarea noastra „sa discutam despre joc, sa nu dam vina pe arbitraj”

   2
   1
 • Era să uit de faza în care jucătorul de la Mioveni i-a lărgit cu încă o mărime tricoul lui Miculescu în careu. Bineînțeles comentatorii digi au omorât din fașă orice tentativă de a discuta faza după meci, comentând ceva de genul că nu e de penalty. Păi l-a ținut de tricou și l-a împiedicat să joace mingea, ce vreți mai mult de atât? Probabil pentru noi ar trebui să se acorde penalty doar dacă iese cu fractură deschisă, că dacă nu se vede, simulează jucătorul. Ce mi-a plăcut însă e atitudinea pozitivă a lui Miculescu, a acceptat cu demnitate situația , nu s-a tăvălit pe jos cerșind mila arbitrului. Mai rar așa ceva.

  2
  1
 • Cei de la grota Sud cred că abia acum încep să își dea seama de faptul că au fost trași pe sfoară de generalii burtoși și politicienii perverși al căror singur scop a fost să îl facă pe Becali într-o formă sau alta de bani. Cât erau în ligile inferioare se simțeau bine și le mulțumeau acestora pentru „reacticarea secției de fotbal”. Nu a mers să le dea 4 milioane pe an doar pentru folosirea siglei, iar singura lor speranță mai e procesul cu prejudicul de 37 de milioane. Dar timpul e de partea noastră, s-a dovedit clar că nimeni nu e prost să dea 4 milioane de euro anual doar ca să folosească brand-ul, iar procesul nu mai are nici o justificare. Unde sunt americanii lui Pițurcă? Chiar sunt curios…

  1
  1
 • Că am deviat la acest articol de la subiect, nu putem decât să îi mulțumim lui Florin Tănase. Și -a facut datoria pe teren, e un fotbalist cu mult bun simț și nu în ultimul rând un stelist. Păcat că nu a câștigat nici un titlu cu echipa, ar fi meritat această bucurie.

  3
  1
 • Tase a incheiat capitolul FC Steaua Bucuresti cu un total de 83 goluri si 41 asisturi in 227 partide disputate in toate competitiile, ideal ar fi fost ca sa ridice si un trofeu de campion in calitate de capitan, multumim Florine, bafta mai departe, sa-ti mearga bine si sa fii ferit de accidentari

Lasă un răspuns