Mare ți-e grădina, Doamne, de au sărit peste gard în ea și oficiali ai CSA!

Văd că unii delirează cu “Eternul derby” la  CSA Steaua – CS FC Dinamo în liga a 4-a. Mai șocant este că și unii oficiali CSA s-au tâmpit de-a binelea! Ia uitați-vă ce aberație publică pe pagina de facebook oficialii iubitului nostru CSA Steaua Bucuresti.

 

Ok, dacă un oficial CSA consideră că echipa CSA Steaua București, înființată în 2017, este Steaua din 1947 înviată din sertar, are libertatea să o facă și e problema lui. Dar să bage forțat pe gâtul steliștilor și al dinamoviștilor o clonă, vopsind-o el ca adevărata Dinamo numai să prostească lumea cu “Eternul derby”, e dincolo de bariera penibilului și a înjosirii. Și totul făcut în numele Stelei!!!

Este o manipulare “de 2 lei” cu capra vecinului: “Vedeți, nu doar noi am luat-o din Liga a 4-a, ci și marele rival Dinamo. Liga 1 e falsă! Adevărate echipe sunt la amatori”. E un mod disperat și nedemn de a spăla rușinea că s-a târât un nume mare, Steaua, în mocirla pârloagelor din liga de amatori, prostind lumea cu o clonă pe post de mare echipă, când știe toată planeta că echipa de fotbal Steaua  nu a retrogradat niciodată din Liga 1. Nici sportiv, nici disciplinar, nici financiar. În aceeași situație este și “Dinamo 1948”! De fapt, sunt singurele echipe de fotbal din România care de la naștere nu au părăsit prima scenă fotbalistică.

Nici măcar 0,00000001% din dinamoviști nu recunosc că CS FC Dinamo, echipa lui Badea, este “Dinamo 1948”.  Echipa lui Badea nu are nici un suporter, în afară, poate, de rudele jucătorilor și staff-ului!

Atunci, numai un tâmpit poate susține că CSA Steaua se va bate în Liga a 4-a cu adevărata Dinamo București în “Eternul derby”, când toți dinamoviștii- ultrași, “cetățeni” și simpatizanți-, neagă acest lucru și consideră echipa “securistului” Nicolae Badea o clonă ordinară.

Peluza Cătălin Hâldan Dinamo și site-ul suporterilor dinamomania nu suflă o vorbă despre meciul CSA Steaua – CS FC Dinamo  sau despre presupusul “Etern derby” cu CSA, iar reacțiile câinilor pe rețele de socializare sunt grăitoare. S-a văzut și mai sus, dar e plin mediul online de postări similare la topicul cu acestă asociere talpanoidă “CS FC Dinamo = Dinamo 1948”:

Dincolo de reacții sunt câteva evidențe pe care doar le schițez, fără a intra în detalii:

 1. SC Dinamo 1948 SA din Liga 1 are marca “Fotbal Club Dinamo București” cesionată de AFC Dinamo (unde Nicolae Badea e președinte). SC Dinamo 1948 SA este continuatoare și are palmaresul! Ca și AFC Steaua (Păunescu), și AFC Dinamo (Badea) a cesionat marca și a transferat echipa “Dinamo 1948” în societatea pe acțiuni, când a fondat SC Dinamo 1948 SA.
 2. Da, AFC Dinamo este proprietară pe marca “Fotbal Club Dinamo București”, înregistrată la OSSIM cu acordul “clubului mama” CS Dinamo (MAI), însă nu mai este proprietară 100% și pe echipa de fotbal “Dinamo 1948” cea din liga 1 (Dinamo 1948 SA) pentru că și-a vândut pachetul majoritar de acțiuni. Negoiță nu a achitat integral la AFC Dinamo valoarea acțiunilor deținute acum. De aici și conflictul.
 3. Clubul mamă, CS Dinamo (MAI), proprietarul mărcii “Dinamo București”, și-a dat acceptul ca AFC Dinamo să înregistreze marca proprie “Dinamo” atunci când a dat echipa de fotbal la Asociație (ca în cazul trecerii Stelei de la CSA la AFC în 1998).
 4. În 2015, CS Dinamo (MAI) și-a făcut din nou o echipă de fotbal și a jucat până sezonul trecut în Liga 5. Asta înseamna că echipa aia a fost “Dinamo 1948”, pentru că avea marca “Dinamo București” pe ea? Ar fi o absurditate ca logica lui Talpan, dovadă că CS Dinamo nu a susținut niciodată această inepție. Pe același suport legal și-a făcut și CSA  Steaua (MApN) în 2017.
 5.  În 2017, AFC Dinamo (Badea) a înființat și ea o nouă echipă “Dinamo”, CS FC Dinamo, cum a făcut și “clubul mamă” CS Dinamo în 2015. Dacă noua CS FC Dinamo era “Dinamo 1948” atunci era Liga 1, nu pornea din liga a 4-a. Adică AFC Dinamo își lua clubul de fotbal înapoi de la “SA”! Badea a jucat și el pisica lui Talpan că marca ar lua totul.
 6. CS Dinamo (MAI) și-a făcut echipă în 2015 pentru a obține fonduri de modernizare stadion. AFC Dinamo (Badea) și-a făcut echipă să pună presiune pe Negoiță să achite datoria de 2 mil. € pe acțiuni.
 7.  CS Dinamo(MAI) și AFC Dinamo (Badea) pot să-și facă încă 10 echipe Dinamo cu marca “Dinamo București” pe ele, dar asta nu înseamnă că vreuna va fi “Dinamo 1948” (Negoiță).

Temă de meditație pentru oficialii de la CSA și prozeliții lui Talpan:

 • CS Dinamo – este echipa de fotbal a MAI (2015), amatori, cu marca “Dinamo București”.
 • CS FC Dinamo – este echipa de fotbal a Asociației FC Dinamo (2017), amatori, marca “Fotbal Club Dinamo București”.
 • CSA Steaua – este echipa de fotbal a MApN (2017), amatori, cu marca “Steaua București”

Cu care din cele două ar fi considerat oficialii CSA  că se juca “Eternul derby” la amatori, pentru că ambele au “marca notorie” de “Dinamo București”?  E retorică, evident!

De aici se vede că nu o marca îți dă identitatea sportivă, continuitatea sportivă și palmaresul. Întâi există o identitate. Marca se asociază unei identități. Identitatea crează o marca, nu o marcă generează o identitate. Marca poate expira, identitatea niciodată.

Cel mai bun exemplu este marca CCA, care a “expirat” în 1961 când a apărut noua marcă Steaua. Însă marca Steaua are numai 56 ani, pe când identitatea sportivă a echipei de fotbal are 70 de ani! “FCSB” din Liga 1 este echipa aia de 70 de ani, indiferent ce nume și ce marcă poartă acum! Iar CSA Steaua 2017 este o nouă echipă, chiar dacă ar pune CSA pe ea toate cele 7 sigle pe ea și chipul lui Talpan!

Da, CSA Steaua – CS FC Dinamo poate fi un fel de “derby” în liga a 4-a amatori pe municipiu București, pentru promovare, dar niciodată nu e “Derby de România” , “Unicul derby” sau “Eternul derby”.

X Ray

 • E de rasul curcilor ce se intampla in Romania!

  Clone, copii xerox, imitatii ieftine pentru sifonat bani publici si NIMENI nu face nimic.
  Toti sunt ca strutii…cu capul in nisip!

  Deja intram intr-o zona a penibilului din care nu o sa ne mai revenim repede…

  Mi se face scarba…

 • Mda, gretos…inteleg sa zici despre tine si echipa ta, dar care este logica sa ii faci si pe altii “adevarati”, lasa-i dreq pe ai lor sa decida ce si cum…si mai vorbesc de spalari pe creier si alte prostii…

  Sunt extrem de curios cati “caini” o sa fie diseara la meci, eu prevad ca o sa fie doar stafful si jucatorii, atat.

  • @killertits.
   Nu o sa fie niciun caine. Toate locurile sunt ocupate de stelisti. Noi nu vindem bilete in plus la caini, ca sa umplem stadionul :)))

   • cainii adevarati, ca si stelistii adevarati, nu recunosc liga clonelor. nu aveti cum sa vindeti bilete dinamovistilor pentru ca ei pur si simplu ignora liga satelor asa cum fac si stelistii adevarati.

  • N-auzi, accesul câinlor e strict interzis.Nu-i lasă Talpan să intre, să nu latre în timpul meciului sau să ridice piciorul la gard. :))))

   Adică, chipurile, de asta nu vor fi câini pe pajiste. Te-ai prins de manevră, nu?

 • @Micutul Fabian
  Bai prostea, intr-o competitie oficiala, normala, esti OBLIGAT prin regulament sa dai bilete x% din capacitatea stadionului si la adversari, ca de aceea se numeste competitie, dar ce sa intelegi tu, IQ subunitar.

  • Asta e regula inventata de tine. Daca vrea clubul, pune la dispozitie bilete si pentru adversari. Asta ca sa primeasca si suporterii sai bilete in deplasari. Daca nu vrei, nu trebuie sa pastrezi bilete pentru o anumita categorie de oameni. Nimeni nu te obliga. Nimeni nu poate sa te oblige. Dar nu ma surprinde ca un suporter al echipei cu consoane crede asta. Tu probabil ca mai crezi si ca FRF decide ce echipa are ce palmares :))))

   • Ești obligat să acorzi maxim 5% echipei oaspete și 5% spațiu tampon.
    Ce se întâmplă între Steaua /FCSB și Dinamo este datorită unui protocol semnat în martie 2014.

 • @Micutul Fabian
  Iar ai uitat sa-ti iei pastilele

 • Da,mai [email protected]@ne,decide ma-ta cu tac-tu’ cine are palmares,nu asociatiile ce organizeaza competitii nationale sau europene.

 • Ce trist. Ai scris “ma-ta” corect, dar te-ai impiedicat de “tactu”. Se vede insa ca esti baiat inteligent. E nevoie de IQ foarte ridicat ca sa spui ca organizatorii de competitii decid cine are ce palmares. Poti, totusi, sa imi explici de ce mai au loc acele competitii, daca oricum castigatoarele pot fi desemnate de organizator?

  Tu esti clona lui Alexutz si Cosmin Andrei, asa-i?

 • Micutule,

  “Nu știm de ce a înființat domnul Badea echipa dacă nu-l interesează deloc de noi. Și domnul Ionel Augustin (n.r. antrenorul echipei) e nemulțumit de dezinteresul arătat până acum și din câte știu nu și-ar dori să mai continue la cârma echipei. Se aud voci prin club care spun că echipa a fost înființată doar pentru a i se da peste nas domnului Negoiță, dar nu știm, noi suntem prea mici pentru a intra în asemenea războaie”, a declarat o sursă din cadrul alb-roșilor.

  (http://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/exclusiv-probleme-mari-pentru-afc-rapid-si-cs-fc-dinamo-o-alta-echipa-de-traditie-a-fost-deja-exclusa-din-liga-a-4-a-521645.html)

  Asta-i echipa cu care credeti voi ca jucati “eternul derby”? Nu, bibicule, voi veti juca in derbiul clonelor ce se va disputa pe Tarlaua 5, Unitatea Militara 02310, Cazarma 1950, in Liga de Amatori a Capitalei si in fata a catorva sute de nostalgici ai unor vremuri apuse, care nu realizeaza ca prin actiunea lor legitimeaza niste “paraziti”, ramasite comuniste din armata, imbuibate cu salarii si pensii speciale!….-:)

  N.B.- pentru necunoscatori:

  Tarlaua 5 = terenul 5 de antrenament
  U.M. 02301 = CSA Steaua Bucuresti
  Cazarma 1950 = Complexul Sportiv “Steaua-Ghencea”

  (Regulamentul de organizare și funcționare al Clubului Sportiv al Armatei “Steaua” din 26.11.2013)

  • Asta conteaza? Ca-i pasa sau nu lui Badea? Daca echipa aluia chiar e Dinamo, si cel mai probabil e, pentru ca Negoita nu a luat niciun fel de masuri impotriva ei, desi ar trebui, atunci ce conteaza daca se implica Badea sau nu? Chiar daca a facut-o pentru a-i arata degetul lui Negoita, aia nu inseamna ca echipa aia nu e Dinamo 🙂

   • bine fabiane, da’ mai slabeste-ne cu tot felul de subiecte minore! chiar este plictisitor sa discutam acum de matinee si de tot felul de intamplari din pietele capitalei!

   • Micutule,

    De unde se vede ca “clona la clona trage”…-:)

 • Să înțeleg că dacă Păunescu nu radia AFC-ul, ci îl înscria în liga a IV-a aia era “adevărata Steaua” pentru talpaniști?

 • Taica-tau ar fi corect aici in Ardeal,deci tac’-tu’ e oarecum ok.Cred.Dar n-ai prins ideea.Nu ca m-as fi asteptat.Facand abstractie de IQ,poti sa faci diferenta dintre ceea ce inseamna jurisidictie sportiva si jurisdictie legislativa?

  Tu esti clona lui Lord Pepe,Adrian,Generalul Talpan…etc?

  • Nu sunt clona nimanui. Spre deosebire de tine, eu nu am nimic de ascuns. Imi place cum ti-ai editat postarea, ca sa nu te faci de rusine 🙂 Om curajos.

 • Am impresia ca autorul s-a nascut ieri si nu stie cum merg lucrurile in Romania (sau in alta tara post sovietica). Ce tie ti se pare penibil unora le aduc venituri bune. Tie se pare ca in liga a IV au fost cheltutiti toti cei 150 mii de euro strict pe salarii si echipament?
  Comandantul CSA zice in prosport ca la anul mai suplimenteaza bugetul cu 100mii euro. Peste 2 ani -iar suplimentare cu 100mii euro si in curind vine constructia stadionului.
  Acolo se va utiliza aceeasi schema de utilizat fondurile publice ca in cazul National Arena.
  Badea exact din aceste motive a facut Dinamo in liga IV si exact din aceste motive s-a creat Rapid-ul sustinut de primarie. Ca vorbim de primarie, cam cit crezi ca va trece pina primaria vreunui sector va decide sa sustina Steaua din liga IV? Totul din porniri pure, desigur.

 • Eu zic sa mutam eternul derby pe playstation 😉

 • Unii dintre noi ti-au pus niste intrebari,[email protected]@ne…

  • Care? Aia cu jurisdictia sportiva? Am crezut ca e gluma. Era serioasa intrebarea?
   Acum inteleg de ce ti-ai facut 3 conturi. Pe unul spui o prostie, apoi poti sa treci pe alt cont, ca sa nu te faci de rusine.

   Auzi ca jurisdictie sportiva :))) Parca suntem in filmele cu FBI. Ii si vad pe Burleanu sau Mircea Sandu cum le arata degetul mijlociu politistilor care vin sa-i ridice si le explica ca “you have no juristiction here”. :))) Esti amuzant, baiete!

   Jurisdictie sportiva :)))))

   • Micutule,

    Gura pacatosului adevar graieste! Chiar stii ce-i aia “jurisdictie sportiva” si cine o infaptuieste??!….

    • Nu stiu, recunosc. Te rog sa imi explici tu cum functioneaza jurisdictia sportiva.

     • Micutule,

      Afla deci, ca Regulamentele Sportive sunt puse in aplicare prin intermediul unor comisii jurisdictionale, asemanatoare tribunalelor arbitrale, si care functioneaza in randul forurilor organizatoare DE COMPETITII SPORTIVE (Liga Profesionista de Fotbal, Federatia Romana de Fotbal, asociatiile judetene de fotbal, FIFA, dupa caz).

      La nivel national avem urmatoarele comisii jurisdictionale:
      -Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor (FRF si LPF)
      -Comisia de Recurs (AJF/AMFB, FRF si LPF)
      -Comisia pentru Statutul Jucatorului (AJF/AMFB)
      -Comisia de Disciplina (AJF/AMFB, FRF si LPF)

      La nivel international avem:
      -FIFA Dispute Resolution Chamber (echivalentul Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor, in litigiile internationale)
      -Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (ultimul grad de jurisdictie cu privire la hotaratile pronuntate de instantele nationale).

      Continuitatea sportiva a unui participant, respectiv PALMARESUL acestuia in competitia sportiva, face obiectul EXCLUSIV al JURISDICTIEI SPORTIVE, care se infaptuieste prin comisiile de mai sus.
      Ori, comisiile jurisdictionale nationale au decis, iar cele internationale au consfintit (uefa.com), ca FCSB este continuatoarea de necontestat a echipei de fotbal Steaua infiintata in 1947, joaca neintrerupt in Liga 1 de atunci si pana azi, nu a retrogradat niciodata si ca este o BLASFEMIE sa sustii ca o clona aparuta in anul 2017 in Liga a 4-a e echipa SIMBOL AL FOTBALULUI ROMANESC!..-:)

     • Unde scrie ca “Continuitatea sportiva a unui participant, respectiv PALMARESUL acestuia in competitia sportiva, face obiectul EXCLUSIV al JURISDICTIEI SPORTIVE”?

      Eu iti pot demonstra ca si o problema pur sportiva, ca validarea clasamentului, de exemplu, poate fi dusa in civil. Daca TAS decidea anul asta ca FC Fcsb e campioana, Hagi putea sa mearga in civil. Sigur, ar fi fost dezafiliat. Dar procesul s-ar fi desfasurat in civil, Hagi ar fi castigat si ar fi obtinut despagubiri.

      Voi inca nu vreti sa pricepeti ca FRF nu e stat in stat. E doar o firma.UEFA, la randul ei, e doar o firma.

     • Si vezi ca ai mai spus o prostie. Zici ca “joaca neintrerupt in Liga 1”, dar uiti sa spui ca Liga 1 nu e acelasi lucru cu Divizia A din anii 90 sau cu cea de dinainte de 89. E vorba de competitii diferite, organizate de societati diferite, care nu au nicio legatura intre ele.

 • E atat de bun Macris incat nici lotul amatorilor nu-l prinde(uneori nici rezerva)…:)))) viitorul talent al Romaniei.

 • Ia cititi aici mostra de jurnalism comunistoid, spalare de creier…si i-au dat si costum lu’ nea Petrea…nu dadea bine in uniforma kaki:
  http://www.prosport.ro/sport-life/special/interviu-comandantul-csa-steaua-cristian-petrea-patru-ani-jucam-liga-1-cate-locuri-avea-stadionul-ghencea-replica-iustin-stefan-unde-vor-vedea-meciurile-echipei-lacatus-relatia-talpan-bugetul-16729986

  Din momentul asta si urmare a articolului asta neo-comunist CSA are in mine un adversar!

  • @ kla2005

   Sunt convins că cei de la CSA sunt speriaţi de moarte că te au pe tine adversar :)).

   Aţi luat-o razna, oameni buni! Terminaţi cu articolele astea care nu fac decât să incite la şi mai multă ură decât, din păcate, există deja!

   • dle piece-of-mind…stiu ca cei de la CSA nu dau doi bani pe suporterul stelist.
    Stiu foarte bine asta!
    Atata vreme cat au distrus complet “marca notorie” si au dus numele steaua in balariile ligilor inferioare, e foarte clar ca nu le pasa de stelisti!
    din acest moment, au pierdut un stelist.
    e treaba lor ce vor face de-aici inainte, insa daca pana acum aveam o strangere de inima cand juca vreuna din sectiile lor, de aici inainte sunt adversarul lor.
    stiu sunt unul, insa numaratoarea intotdeauna incepe cu 1!

    • Esti sigur ca stii bine? Ca eu am auzit ca “CSA” a permis unei asociatii a suporterilor sa devina partener al echipei de fotbal. Si tu esti sigur ca esti stelist? Ca vad a ai la poza de profil emblema altei echipe.

     • Stimate domn,
      cititi articolul…noi care am trait niste vremuri mai triste, o perioada comunista, mai citim printre randuri, recunoastem stilul comunist…
      poate ne explica si noua cum devine partener asociatia aia fantoma intr-o sectie a unui club de drept public supus legilor militare…pt ca noi, nu prea intelegem
      in fine,
      sa fie sanatosi
      eu unul NU mai vreau comunism
      daca Sudul si unii fosti stelisti vor, e fix treaba lor

     • A explicat chiar clubul in comunicat. Trebuie doar sa-l citesti. Poti?

     • Esti mega amuzant. Nu vrei comunism, dar il vrei pe Becali, care e cel mai bun exemplu de dictator comunist posibil.

    • @ kla2005

     Dacă CSA nu dă doi bani pe suporterul stelist, mă întreb oare cât dă Becali?!

     P.S. Repet, chiar e necesar să avem astfel de articole pe site?

 • Dle, dvs stiti ce insemna comunismul? Dictatura proletariatului?
  Totul era al statului, adica al poporului! TOTUL! Nu exista conceptul de proprietate privata! Chiaburii erau dusmanii poporului: Malaxa, Auschnit, etc.
  Dvs confundati niste concepte simple. Asta e! Daca voi va doriti comunism, continuati pe drumul asta!

  si…apropo de “justitia” aia corecta, iata o spete total diferita de speta Steaua : http://adevarul.ro/locale/galati/cronica-unui-faliment-strigator-cer-jocurile-culise-politicienilor-fiscului-judecatorilor-mi-au-distrus-viata-1_59ca14105ab6550cb88b2dd4/index.html
  Atat vreau sa citez: “Pierzând procesele, Ministerul de Finanţe decide să schimbe strategia şi, în baza presupusei creanţe (care de fapt nu există, ca efect al deciziei definitive şi irevocabile cu nr. 1335 din 17.12.2009), cere insolvenţa Agromec Berheci. Surprinzător, judecătorii Tribunalului Galaţi admit cererea şi, cu ignorarea totală a puterii lucrului judecat, încep să formeze masa credală.”

  Daca asta e justitia care spune ca Steaua si Steaua Bucuresti sunt SEMNE GRAFICE care apartin ARMATEI ROMANE, dati-mi voie sa ma delimitez de o asemenea justitie!

  • :))) Tu nu vezi ca imi dai dreptate?
   Poate n-ai fost atent, dar Becali a facut fix ce ai scris tu in acel prim paragraf de mai sus. A furat de la romani, de la stat, de la clubul Steaua si apoi i-a declarat pe aia dusmani: “statul vrea sa imi faca rau, drogatii vor sa imi faca rau, generalii vor sa imi faca rau, desi eu fac numai bine”. Asta e discursul lui. Unul cat se poate de comunist. Hotie, propaganda la tv si in presa, apoi si mai multa hotie.

   Si sper ca nu incerci sa-i iei apararea unui hot dovedit, pretinzand ca justitia corupta l-a bagat la puscarie, nu faptele sale.

 • @piece-of-mind.
  Piece, tu, cel mai mare club sportiv din România, să fabrici și să promovezi ca “rival de-o viață” o clonă canină amatoare a securistului Badea, fătată acum o lună, e o mare jignire adusă de oficialii CSA oricărui stelist normal. Mă mir că ție nu-ți tresare măcar o geană!

  Gibonul și conducerea FCSB, când dau cu oiștea-n gard sunt tăvăliți tot aici, fără menajamente!

  PS
  Eu, de exemplu, mă voi uita la meci la ora 17, dar fără nici cea mai mică emoție. CS FC Dinamo, nu numai că e o clonă, dar e praf ca echipă. Se zvonește că e în pragul desființări și că Augustin vrea să plece.

  “Nu știm de ce a înființat domnul Badea echipa dacă nu-l interesează deloc de noi. Și domnul Ionel Augustin (n.r. antrenorul echipei) e nemulțumit de dezinteresul arătat până acum și din câte știu nu și-ar dori să mai continue la cârma echipei. Se aud voci prin club care spun că echipa a fost înființată doar pentru a i se da peste nas domnului Negoiță, dar nu știm, noi suntem prea mici pentru a intra în asemenea războaie”, a declarat o sursă din cadrul alb-roșilor.
  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/exclusiv-probleme-mari-pentru-afc-rapid-si-cs-fc-dinamo-o-alta-echipa-de-traditie-a-fost-deja-exclusa-din-liga-a-4-a-521645.html

  Asta e “Eternul rival” pentru CSA! Incredibil!

 • Fabieneeee micut in logica si gandire …..
  Ciobanul infect, a furat, a jefuit, a pedepsit hotii de masini, a alergat cu valiza dupa unii si altii prin cluj …… si ….. a fost condamnat si a executat pedeapsa …. Ramane de discutat daca a stat suficient sau nu la inchisoare (parerea mea este ca mai trebuia sa stea inca vreo 10 ani cel putin, dar justitia de sorginte comunista ii cam apara pe infractori) .

  Acum se presupune ca e un “curat” dar cu tinicheaua de coada ….

  Dar …… cei care au tainuit hotia care o invocati la furtul ECHIPEI DE FOTBAL ….. ofiteri, generali, glorii ale clubului CSA …. astia nu trebuie sa mearga si ei macar 1 zi dupa gratii ca tainuitori, sau ca favorizare a infractorului ?

  Voi ca adevaratii si unicii cunoscatori ai adevarurilor ce parere aveti ?!!!!

  Baaaa fiti atenti, maine va vinde iar CSA-ul pe datorii …. Stati sa ajungeti prin LIGA 2 sa vedem atunci …. 150k euro e o suma care armata o ascunde usor dar 1kk euro e mai greu sa o “amortizezi” ….

  Relax si rabdare ….

 • Mai da’ e super derby – 500 de oameni prezenti. E cat se poate de clar ca suporterii stelisti au imbratisat CSA-ul si au parasit FCSB-ul 😀

  Doamne, ce penibil. Si ce e mai grav e ca ai oameni care mai gandesc cu propriul cap gen piece-of-mind sau joseph care vin si ne povestesc despre cat de succes e proiectul CSA. Voi nu va puneti intrebari? Sau stati si-l aprobati pe nea Petrea cand zice ca daca ar fi avut un stadion cu capacitatea de 10.000 de locuri, ar fi venit pe putin 8000 de oameni la meciuri? Pai uite, aveti marele derby… unde sunt macar aia 900 de abonati?

 • Micutule,

  Daca-i asa dupa mintea ta, de ce nu s-a dus Talpan in civil sa revendice locul in Liga 1 pentru clona lui, ci a inscris-o in Liga a 4-a, pornind de la 0, respectand Regulamentele Sportive in vigoare??
  Eu zic sa te opresti ca ai inceput sa aberezi! Mai bine uita-te si juiseaza de placere la “eternul derby” al amatorilor din Liga a 4-a…-:)

 • 500 (cinci sute) de spectatori la “eternul derby”???

  Penibil. Sa nu-i mai aud pe dezaxatii de pe facebook ca Steaua din Liga I nu aduna spectatori.

  Cand vad ce mafioti conduc justitia romana, mi se cam rupe p.ula de procesele castigate de Talpan, cum de altfel au ajuns sa gandeasca majoritatea suporterilor stelisti.

 • @ ah

  tocmai pentru ca ne punem intrebari suntem in cealalta tabara 🙂 si pana acum am cam nimerit raspunsurile… asa ca sa vedem ce ne mai rezerva viitorul. sunt destule lucruri care ar putea merge mai bine, dar eu sunt optimist, pentru ca asteptarile mele erau corelate cu realitatea si nu visam cai verzi pe pereti.

  revenind la numarul de 500 de spectatori care va extazieaza… nu este o problema… nu jucam in conditii prea bune pentru specatatori si meciul a fost marti la ora 5. si nu e primul din sezonul asta si oricum am fost mai multi. cred ca a fost meciul de pana acum cu cea mai mica prezenta, dar peste 500 sigur. oricum, meciurile de sambata de pe stadioane mai mari si in special cel din deplasare din Giulesti ar trebui sa fie niste indicatoare mai bune, daca va intereseaza atat de mult cifrele astea in stadiul asta

  cat despre cum evaluez eu proiectul, nu imi aduc aminte sa ma fi extaziat prea tare pe aici, dar poate am uitat eu, ce sa zic 🙂 ce am spus totusi este ca ma bucur sa vad ca la meciuri nu este prezenta doar lume din Sud, ci si destui “oameni normali”, iar raspunsul chiar imi depaseste usor asteptarile, mai ales ca nu iau in considerare doar prezenta la meci, ci si dorinta multora de implicare in AS47. in orice caz, ar trebui sa te gandesti ca totul este la inceput si in conditii normale nu putem decat sa crestem pe toate planurile

 • @joseph …..mai este un proiect …. in liga 1 ….. rinamo …..ala creste la fel …. ca spuma la un pahar de bere ….

 • Eu cred în proiectul CSA doar în ipoteza în care se va tranşa definitiv în favoarea lor chestiunea legată de palmares (1947-2003 sau 1947-2014).

  Altfel, o să-mi recunosc înfrângerea, rămânând în continuare alături de SUD Steaua, probabil în afara fenomenului fotbalistic, atâta vreme cât Becali va fi la echipă.

 • Ce va mai “place” sa pierdeți timpul sa răspundeți toate tâmpeniile pentru M.B.sau alt rătăcit (mâine poimâine echipa cu numele original va fi listata la bursa iar talpan va ajunge broker)…
  In loc sa vorbim mai bine despre meciul Stelei din Elveția

Comments are closed.