FCSTEAUA.RO

LIVE VIDEO FC Steaua – Admira Wacker 2-3 (0-3)

Live

FC Steaua Bucuresti o va intalni joi, 25 ianuarie, pe Admira Wacker, in primul meci amical din Spania, pe la Estadio Jose Burgos Quintana din Coín.

FC Admira Wacker Mödling (scurt: “Admira”) este un club de fotbal din Mödling, Austria. Clubul a fost inițial format în 1905 ca SK Admira Wien în capitala austriacă. Fuziunea în 1971 cu SC Wacker Wien, în 1997 cu VfB Mödling și în 2008 cu SK Schwadorf a condus la numele său actual. Clubul a fost promovat la Bundesliga austriacă pentru sezonul 2011-12, după ce a câștigat promovarea la sfârșitul sezonului 2010-11, și a terminat pe locul 3 în primul sezon.

Admira Wacker, ocupanta locului 4 în prima ligă austriacă în acest sezon, dă golgheterul campionatului în competiţia internă, pe Christoph Knasmullner, autor a 12 goluri în 20 de etape. Adversara roş-albaştrilor are prezenţe sporadice în cupele europene, cea mai bună performanţă din istoria clubului fiind sfertul de finală pierdut în 1990 cu Anderlecht, în Cupa Cupelor.

Jocul va incepe la ora locala 16:00 (17:00 ora Romaniei)si va fi transmis in direct pe pagina oficiala de Facebook a clubului Steaua. Link: FC Steaua Bucuresti

Vom pune live direct și aici.

Alte link-uri:

FC Steaua: Fl. Niţă – Enache, Larie, Planic, Momcilovic, – L. Filip, Nedelcu – D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Alibec

Au mai intrat: Benzar, Teixeira, Budescu, Gnohere, J. Morais, Pintilii, O. Popescu, Găman

Au marcat: Teixeira ’53, Budescu ’79 / Lukas Grozurek ‘3, ’31, Patrick Schmidt ’33

FC Steaua Bucuresti – Admira Wacker 2-3. Rezumat goluri

Reactii dupa meci

 

X Ray