La Mulți Ani, Laurențiu Reghecampf!


fcsteaua.ro îi urează La Mulți Ani și multă sănătate lui Laurențiu Reghecampf, care a împlinit luni, 19 septembrie, vârsta de 41 de ani.

Antrenorul Stelei și-a inceput ziua de naștere chiar in avionul care ii aducea pe roș-albaștri de la Timișoara, acolo unde s-au impus cu 1-0 și și-au consolidat prima poziție în clasament.

Acesta a fost felicitat de jucători și de membrii staff-ului, care i-au cântat La Mulți Ani și i-au urat să aibă parte de sănătate și succes!

Îi dorim lui Laurențiu Reghecampf, care a câștigat două titluri, o Cupa a Ligii și o Super Cupa a României din postura de antrenor al Stelei, să aibă parte în continuare de cât mai multe succese!

Laurențiu Reghecampf, fostul fundaș al Stelei, este cel mai de succes antrenor al roș-albaștrilor de după 1997, de la Țiți Dumitriu încoace, cu un impact fulminant atât la Steaua, cât și în Liga 1, pe care a dominat-o copios 2 sezoane consecutive (2012-2014). 

41 de ani împlinește Laurențiu Reghecampf
4 trofee a câștigat Reghecampf ca antrenor la Steaua
2 titluri de campion și 1 de vicecampion are Reghecampf în 3 sezoane pe banca Stelei, când a readus titlul în Ghencea după 7 ani de secetă.
139 de meciuri are Reghecampf ca antrenor la Steaua.
31 de meciuri în Europa are Reghecampf pe banca Stelei, cât legendele Jenei și Iordănescu.
1 calificare în grupele Champions League și 2 în Europa League a realizat Reghecampf ca antrenor la Steaua în cele 3 mandate.
1 calificare în opimile Europa League, după ce a eliminat Ajax și unde a invins-o pe Chelsea, a bifat antrenorul Reghecampf pe banca Stelei.
85 de victorii a obținut Reghecamp ca antrenor al Stelei (61%).

Ca jucător al Stelei (1996-2000) , Rghecampf  a cucerit 2 titluri de compion (1996–97, 1997–98) și  Cupa  României (1996–97).

Laurențiu Reghecampf împlinește astăzi 41 de ani și a început să-și sărbătorească ziua încă din avionul personalizat cu care roș-albaștrii s-au întors de la Timișoara.

fcsteaua


  • Fatal error: Call to a member function email2id() on null in /var/www/vhosts/fcsteaua.ro/httpdocs/wp-content/themes/fcs/fcs.comments.template.php on line 11