Istvan Kovacs

⚠️Gigi Becali reclamă că FC Steaua trebuia să mai primească un penalty în minutele de prelungire ale meciului cu FCU Craiova. La una dintre ultimele faze ale meciului, când deja era 2-2, Andrei Dumiter a fost doborât în careul Craiovei de către stoperul Bradley Diallo. În încercarea de a respinge balonul, Diallo l-a lovit pe atacantul Stelei, dar „centralul” Istvan Kovacs nu a arătat spre punctul cu var.

✅️Acuzația lui Becali este susținută și de fostul arbitru Constantin Zotta, actual expert Telekom Sport: „Se vede clar! Îl lovește. Este un atac neglijent. Apreciază prost distanța, vrea să lovească mingea, dar îl lovește în picior. Aici este penalty evident! Mult mai clar decât la faza lui Ianis Stoica”.

✅️Fostul arbitru Marius Avram, specialistul ProSport în arbitraj, a analizat și el cele două faze controversate pe care arbitrul Istvan Kovacs le-a avut de judecat grav în defavoarea Stelei.

1️⃣Minutul 90+3: „Dialo încearcă sa joace mingea si îl lovește în picior pe Dumiter. Jucătorul de la FCSB face un salt spectaculos, accentuând în felul acesta contactul, dar lovitura în picior este clară și trebuia sancționată cu fault. Decizia corectă ar fi fost acordarea unei lovituri de la 11 metri”, a adăugat Marius Avram.

2️⃣Minutul 90+6: „Arbitrul s-a păcălit”
„Cristea, încercând sa joace mingea, își loveste un adversar în picior și apoi cade. El practic se auto-accidentează, iar arbitrul se păcălește, crezând că jucătorul cere un fault și îi acordă, în mod eronat, al doilea cartonaș galben și, implicit, pe cel roșu. Decizia corectă ar fi fost să lase jocul să continue”, a încheiat Marius Avram.

În rest a fost un arbitraj decent.

X Ray

 • Si uite-asa isi pune acest Kovacs amprenta asupra rezultatului unui meci al nostru! Oare, pentru a cata oara??!!
  De data asta s-a autodepasit, prin eliminarea lui Cristea, infuenteaza si meciul nostru urmator!.. 🙂

 • Ce mai freamat, ce mai zbucium ! Sunt dezamagit pt. pierderea celor doua puncte…
  Cand am vazut ca meciul va fi arbitrat de Kovacs, am zis gata: omul va trage smechereste, ca de atatea ori, pentru cfr ! Si asa a fost …. Nu a vrut sa vada inca un penalty clar, bine argumentat si de cei doi fosti arbitrii : Zota si Avram ! Plus ca a …trecut cu vederea unele faulturi la jucatorii stelisti si a mai dat inca un ajutor cfr-ului prin eliminarea nemeritata pentru Cristea….
  Totusi daca vrem titlul, am mai spus, se impune imbunatatirea calitatii jocului : suntem deficitari la precizia paselor si a centrarilor la cornere sau alte lovituri libere ; precum si la repetarea(!) unor gafe in aparare facute si in ultimii 5 ani. Eu cred ca oricare dintre mijlocasii Perianu, Oaida sau Sut ar putea fi reprofilat pt postul de fundas dreapta( si ar fi mai utili decat ceea ce avem acum !!!), mai ales dupa venirea lui Malcom Edjouma….. Speram, speram dar cu asemenea arbitrii si repetare de gafe ne vom multumi si resemna iarasi cu locul 2…..

 • O avea dreptate Becali in ceea ce zice! Eu zic ca da! 🙂

  https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-istvan-kovacs-fcsb-fcu-craiova-654024.html

 • Oare ce dereglare sufera mintea unui care dupa ce i se demonstreaza ca „albul”e „alb”, ceea ce vede toata lumea, el sustine ca e „negru” ? 🙂

  http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/topic/37193-fcsb-uta-2-1/

 • Oare cine este unul care iubeste alte femei (in vis, evident…), dar sta agatat de fusta uneia pe care o uraste??? … 🙂 🙂 🙂

 • Clasamentul si etapa viitoare sunt postate pentru concursul de pronosticuri:

  Etapa viitoare incepe maine (azi):

  http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/topic/37196-concurs-de-pronosticuri-liga-1/#comment-693428

Lasă un răspuns