home
26-05-08

Zapata, cel mai bun jucator al sezonului

In urma cu o saptamana, site-ul www.fcsteaua.ro si Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti v-au lansat provocarea alegerii celui mai bun fotbalist al Stelei in sezonul recent incheiat. Propunerile noastre a fost in numar de sase, dupa cum urmeaza: Robinson Zapata, Dorin Goian, Pawel Golanski, Mirel Radoi, Andres Mendoza si Ovidiu Petre.

Am ramas placut surprinsi de numarul utilizatorilor care nu s-au marginit in a vota in sondaj, fiind foarte multi cei care au analizat evolutiile nominalizatilor, fiind de accord cu noi sau, dimpotriva, venind cu noi propuneri. Pe aceasta cale vrem sa multumim celor 6.000 de suporteri ai Stelei care au votat in acest sondaj.

Asa cum ne asteptam mai toti, "Cel mai bun fotbalist al Stelei in sezonul 2007/2008" a fost desemnat portarul Columbian Robinson "Rufay" Zapata. Acesta a obtinut peste 4.600 din voturile dumneavoastra, depasind cu putin 78% din optiuni. Pe locurile urmatoare s-au clasat polonezul Pawel Golanski, Dorin Goian, Mirel Radoi, Andres Mendoza si Ovidiu Petre.

Robinson Zapata a fost achizitionat de Steaua Bucuresti in vara anului trecut, de la Club Deportivo Union San Felipe. "Rufay" a ajuns in Romania intr-o perioada in care ros-albastrii cautau cu ardoare un portar care sa le dea siguranta. Si l-au gasit in acest sud-american. Zapata a evoluat cu Steaua atat in campionat, cat si in Liga Campionilor, in ambele competitii avand evolutii uimitoare. A jucat intr-un numar de 42 de partide in acest sezon fiind jucatorul stelist cu cele mai multe meciuri.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti ii va oferi lui Zapata un premiu, dovada de recunostinta a fanilor Stelei pentru "ingerul pazitor al buturilor ros-albastre". La final de sezon, trebuie sa multumim jucatorilor si membrilor staff-ului tehnic care au muncit si s-au daruit in spiritul Stelei in acest sezon . A fost un an in care am trait dezamagri uriase, dar si bucurii la fel de mari, am vazut meciuri memorabile in "Templul fotbalului" din Romania.

Pentru toate acestea precum si pentru tot ce va urma, nu putem spune decat un singur lucru:

MULTUMIM STEAUA PENTRU CA EXISTI!

SEMPER SVPERIORES

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE