home
08-11-07

Publicitate pe fcsteaua.ro

De ce sa va faceti publicitate pe fcsteaua.ro ?

- Pentru ca FCSTEAUA.RO este recunoscut unanim ca site al suporterilor Stelei si este cel mai complet si important site de acest gen din Romania. La aceasta ora, mai mult de 7.000 de oameni viziteaza zilnic siteul nostru si vizualizeaza pe zi peste 50.000 de pagini.

- Pentru ca avem o medie de peste 250.000 de vizitatori unici pe luna si peste 2.500.000 de pagini generate lunar.

- Pentru ca FCSTEAUA.RO este clasat in top 10 al site-urilor de sport din Romania (din peste 900 de site-uri existente in aceasta categorie).

- Nu in ultimul rand, pentru ca fcsteaua.ro reuseste de peste 8 ani sa-si mentina si sa-si mareasca o comunitate de utilizatori fara sa-si abata in vreun fel politica redactionala, fara scandaluri, goana dupa senzational sau alte metode specifice publicatiilor tip tabloid.

Preturile pentru spatiile publicitare fcsteaua.ro variaza in functie de tipul si plasamentul reclamelor dorite.

Daca sunteti interesati, suntem dispusi sa luam in considerare orice forma de publicitate online, banner-e, text-ads, contextuala etc.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la adresa [email protected]

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE