home
06-03-15

Instanța a decis eliberarea condiționată din închisoare a lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a prezentat joi în fața Comisiei Naționale pentru eliberare condiționată, iar la finalul ședinței, în care a fost analizat dosarul latifundiarului din Pipera, acesta a fost informat că întrunește toate condițiile pentru a fi liber.

„Gigi Becali are speranțe mari că vineri, după ce o să se prezinte în fața completului de judecată de la Tribunalul Medgidia, va fi declarat liber de către instanță. Astfel, dacă procurorii nu vor depune recurs, poate fi acasă la începutul săptămânii viitoare. Mai precis, luni poate fi eliberat definitiv și poate merge acasă”, au precizat apropiații lui Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali a fost învoit, joi, de la muncă pentru a se prezenta în fața Comisiei, durata întregului proces fiind de aproximativ șase ore:
„La finalul ședinței, ne-a spus că pur și simplu a explodat de bucurie! Le-a mulțumit celor din Comisie și le-a transmis să-i binecuvînteze Dumnezeu!”, potrivit romaniatv.net.

activenews.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE