home
16-02-15

Comunicat Peluza Nord

Desi am asteptat cu rabdare o solutionare a conflictului dintre Steaua Bucuresti si CSA, conflict in care am preferat sa ramanem neutri, iata ca si acum, cu mai putin de 3 zile inainte de inceperea returului si a partidelor oficiale ne vedem in situatia de a fi la fel de nedumeriti, neinformati si dezorientati de evenimentele din acest scandal.

Desi am incercat sa aflam pareri, am urmarit desfasurarea negocierilor, comunicatele partilor, inca nu am inteles care sunt intentiile celor doua parti implicate. NU intelegem de ce nimeni nu iese cu un comunicat oficial, de ce nu se spune clar de una din parti (cu acte doveditoare) la cine se afla palmaresul, ce s-a pierdut (castigat) in urma acestui proces, de ce la meciul cu Dinamo Kiev s-a putut folosi sigla de catre FC Steaua si acum acest lucru nu mai este posibil, etc. NU intelegem de ce nu se prezinta de catre FC Steaua sau de catre CSA o strategie clara in privinta negocierilor, de ce suporterii nu sunt chemati sa participe la discutii, de ce nu li se prezinta situatia sau de ce sunt tinuti departe de aceasta trista poveste fara sfarsit.

Sa nu uitam ca in cei 20 de ani de existenta Peluza Nord a fost mereu alaturi de echipa de fotbal, a ales mereu sa incurajeze culorile ros-albastre, a trecut alaturi de echipa prin momente bune si rele, a ramas mereu fidela culorilor chiar si in cele mai tulburi momente cand a fost acuzata pe nedrept de alegeriile facute. Tot odata Peluza Nord a participat mereu la meciurile importante ale sectiilor CSA, a fost prezenta la cele mai importante meciuri de hockey, handbal, volei, rugby sau basket. Nu o sa ne mintim spunand ca acest lucru s-a schimbat si nu vom lua participarea la partidele disputate sub titulatura CSA ca o manta de ploaie pe care o vom arunca cand situatia se va schimba.

Profitam de acest comunicat pentru a trage inca odata un semnal de alarma cu privire la situatia creata si sa invitam partile implicate sa ajunga URGENT la un punct de vedere comun si sa informeze suporterii stelisti asupra situatiei reale.

Trecand peste toate, pentru prima oara in 20 de ani, Peluza Nord Steaua nu va fi prezenta la meciurile nou numitei FCSB pana situatia nu se va clarifica oficial, pana cand suporterii nu vor fi chemati sa li se explice situatia, pana cand nu vom sti la cine este palmaresul, pana cand nu ni se va explica strategia viitoare a echipei de fotbal, pana cand pe gazon nu va juca Steaua Bucuresti, echipa pentru culorile si traditia careia am facut cele mai mari sacrificii!

Peluza Nord Steaua
15 februarie 2015

Preluare de pe facebook PeluzaNordSteauaOficial


fcsteaua.ro - XRay

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE