home
21-01-15

Steaua, decisa sa ramana FCSB, cu sigla noua, in retur.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat pentru Digisport ca in returul actualei editii de campionat, in ciuda intelegerii cu MAPN, Steaua va evolua utilizand denumirea FCSB si sigla noua, cea cu care deja a evoluat in primul amical al stagiului de pregatire.

"Cînd am discutat ultima dată cu Armata despre siglă s-a implicat şi MApN-ul şi am văzut disponibilitate din partea ambelor părţi pentru rezolvarea acestei probleme.

Înainte să putem folosi marca, aceasta trebuie evaluată, iar evaluarea ne va fi trimisă nouă, iar abia atunci putem vorbi despre utilizarea ei. Va dura cîteva luni pînă e gata şi aveam două variante, puteam face un contract provizoriu cu Armata şi după aceea renegociem sau avem discuţia finală după evaluare.

Aşa că, în retur, aproape sigur, vom juca cu sigla cea nouă şi cu denumirea de FCSB"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE