home
14-01-15

Atacantul nationalei despre scandalul Steaua - MApN

Dragi prieteni!

Am urmarit cu atentie, de la distanta, tot ce s-a intamplat in fotbalul romanesc! Sunt socat cu fiecare zi, mai mult si mai mult! Sportul pe care-l practic este intr-o criza profunda in Romania, si, din pacate, toata lumea accepta dezastrul cu o liniste ciudata! Dintre toate relele, ceea ce se intampla cu identitatea clubului Steaua, intrece orice imaginatie!

Dragi prieteni! Stelisti, dinamovisti, rapidisti, olteni, timisoreni, etc! Nu puteti sa nu luati atitudine la ce se intampla, indiferent de culorile pe care le iubiti! MApN, statul, are atatea probleme de rezolvat, ca asta cu sigla unei echipe de fotbal ar trebui sa nu existe! Nu pot niste oameni in uniforma, cu arma pe umar, instruiti sa ne apere, sa ingroape un club de fotbal care a adus glorie Romaniei, care da sportivi la echipa nationala a Romaniei!

Ma asteptam ca fanii Stelei, care se proclama cei mai numerosi din tara, sa protesteze dur, sa amendeze aceasta situatie!

Ma asteptam ca dinamovistii sa protesteze si ei! Daca se gaseste cineva pe la MAI care sa lase infractorii in pauza și-l apuca pofta sa-si consume energia pentru a le lua sigla si culorile?

Rapidisti, daca CFR sau Ministerul transporturilor se vor opri din construit autostrazi grin emoticon si vin sa va ia si voua identitatea? Se creeaza un precedent foarte periculos!

Nu inteleg lipsa de reactie a presei, care accepta aceste nedreptati fara sa ia atitudine, decat foarte razlet! Daca dispare fotbalul, munca voastra va fi ingreunata, oameni buni!

Nu inteleg lipsa de reactie a oamenilor politici, care accepta aceasta bataie de joc! Fotbalul e un fenomen social, cum veti sta in fata oamenilor in campaniile electorale sa le explicati ca echipele pe care le iubesc dispar, ca una dintre putinele bucurii le este luata prin tribunale!
Cum conduceti voi ministerele respective, oameni buni, cum permiteti asa ceva?
Cum de distrugeti sportul, cum nu oferiti o legislatie propice pentru dezvoltarea lui, cum le explicati asta copiilor vostri care fac sport?

Nu inteleg deciziile justitiei, care da doua decizii favorabile lui Gigi Becali si una, definitiva, MApN. Ce sa inteleaga oamenii din alba-neagra asta?

Oameni buni, lasati orgoliile, lasati razboaiele purtate doar pentru a face rau! Asa cum zice dl Ovidiu Ioanitoaia, din aceste conflicte pierdem toti! Moare sportul! Sa nu lasam sa se intample asta, cat inca putem sa-l salvam!

Ciprian Marian

Preluare de la Facebook Ciprian Marica

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE