home
29-12-14

Comunicat Peluza Sud 29.12.2014

La final de an, cu toţii ne bucurăm de performanţele echipei ce-o iubim, dar şi de realizările din punct de vedere ultra’ ale peluzei noastre. Însă, toate acestea sunt umbrite de un nou episod ce târăşte cel mai mare club din România în mizerie şi în acelaşi timp, pune din nou, a nu ştim câta oară, o mare pată pe tradiţia, istoria şi culorile noastre.

Noi, suporterii,suntem prinşi la mijloc în acest scandal şi conflict de interese între două părţi. Dacă în ceea ce priveşte creditorul clubului ştim bine care sunt scopurile lui, cei care deţin marca clubului Steaua, în speţă Armata, aceştia dovedesc că pentru ei, numele de Steaua contează atât cât se oferă într-un contract, niciun alt plan pe termen mediu sau lung nefiind o soluţie.

Ne simţim ofensaţi ca suporteri să vedem cum din cauza unei dispute rezolvate pe scările tribunalelor, numele, culorile şi tricoul sfânt pe care l-au îmbrăcat Ion Voinescu, Gheorghe Constantin, Ion Alexandrescu, Emerich Ienei, Marius Lăcătuş, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici şi mulţi alţi jucători care au adus glorie acestui club, sunt batjocorite, modificate şi ascunse în faţa suporterilor.

În consecinţă, Peluza Sud Steaua nu va fi prezentă la meciuri atât timp cât situaţia nu se va clarifica, iar pe teren nu va fi Steaua noastră, Steaua roş-albastră, cu numele şi culorile pe care toţi le iubim.
În final, mulţumim tuturor suporterilor care au fost alături de noi în peluză şi ne-au sprijint în acţiunile noastre!

Peluza Sud

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE