home
17-11-14

Paul Papp este jucatorul Stelei!

FC Steaua Bucuresti anunta ca a perfectat transferul definitiv al jucatorului Paul Papp, de la Chievo Verona.
Fundasul in varsta de 25 de ani, care fusese imprumutat in aceasta toamna pentru un an, cu optiune de cumparare, a semnat o intelegere valabila pe cinci sezoane cu clubul nostru.

Papp, care a fost eroul echipei nationale vinerea trecuta, cand a inscris cele doua goluri ale victoriei Romaniei impotriva Irlandei de Nord, a primit vestea transferului in cantonamentul de la Mogosoaia si s-a declarat onorat de faptul ca va evolua la Steaua in urmatorii cinci ani.

Mai jos puteti citi declaratiile acordate de acesta in exclusivitate pentru www.steauafc.com:

Ma simt increzator ca pot face lucruri si mai bune decat pana acum. Imi doream foarte mult la cea mai buna iubita echipa din Romania si pot spune ca ma simt excelent aici! La Steaua am gasit un climat foarte bun pentru a progresa, niste oameni de caracter si foarte multa valoare.

Traversez o perioada cu multe realizari, iar toate acestea au venit dupa o munca foarte intensa si cu ajutorul lui Dumnezeu. Sper sa nu ma opresc aici, sper sa continuu tot asa, sa ma antrenez bine, sa progresez, sa joc si sa dau totul pentru clubul meu. Acest transfer reprezinta increderea pe care au avut-o in mine oamenii din acest club. Sunt fericit si, totodata, fascinat de Magica Steaua!


Paul Papp

FC Steaua

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE