home
15-11-14

Papp isi pastreaza modestia dupa dubla cu Irlanda de Nord

Paul Papp a fost eroul echipei nationale a Romaniei in meciul cu Irlanda de Nord prin cele doua goluri marcate si printr-o evolutie foarte buna in postul de fundas dreapta.

La finalul intalnirii jucatorul de la Steaua si-a pastrat modestia caracteristica si a impartit meritul celor doua goluri cu intreaga echipa a Romaniei.

“Speram sa o ducem pe aceeasi linie. Nu e neaparat sa fiu eu eroul pentru ca toti am facut o partida foarte buna. Ma simt foarte bine, ma bucur ca am inscris si atata tot”, a spus Papp.

“Eu sper sa depasesc aceasta performanta. Vom vedea ce va fi. Ne surprinde putin victoria celor din Feroe in Grecia, dar este o grupa echilibrata si se mai pot intampla lucruri pana la final”, a completat Papp.

Papp a marcat cele doua goluri prin care echipa Romaniei a invins Irlanda de Nord pentru a doua oara in istorie si prima data intr-un meci oficial.
sursa: onlinesport.ro

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE