home
19-10-14

Steaua-U Cluj, asta seara de la ora 21:00

Meciul se va disputa pe stadionul Steaua si va incepe la ora 21:00.

O parte a stelistilor vine dupa doua meciuri ale nationalei, doua meciuri in care s-au castigat 4 puncte din 6 posibile. Lucru care contribuie la o situatie destinsa in lot.

Galca si elevii sai sunt destinsi inaintea acestui joc, dar suficient de motivati. U Cluj poate pune probleme numai in cazul in care stelistii nu vor lua partida in serios. Lucru de care nu poate fi vorba, pentru ca cine s-a fript odata cu ciorba, sufla si-n iaurt. Si Steaua s-a fript cu echipa de sub Pietricica.

Ros-albastrii pornesc favoriti in proportie de cel putin 60%, ceea ce e destul pentru a incepe cele 90 si ceva de minute din postura de favorita.

U Cluj s-a pregatit intens in perioada de intrerupere a campionatului, la modul general dar si special pentru acest meci. George Ogararu spera ca baietii lui sa faca o figura frumoasa si sa plece cu punct sau puncte din Ghencea. Serios cum il stim a afirmat chiar ca nu isi va masca bucuria in cazul unui scor favorabil. Egal sau victorie.

Partida va fi arbitrata de un grup condus de la centru de controversatul Alexandru Tudor. Omul care acorda prea usor cartonase galbene, desi cred ca acest meci va fi unul cuminte.

Daca gandurile noastre coincid cu cele ale antrenorului stelist, atunci primul 11 al Stelei ar trebui sa fie urmatorul:

Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Sanmartean - Chipciu, Rusescu, Tanase si Keserü

Chipciu s-a accidentat in meciul cu Finlanda si nu se stie, cel putin de noi, daca va fi folosit. In locul lui ar putea intra Adi Popa.

Ne trebuie o victorie, pentru ca CFR-ul ne-a egalat la puncte dupa 2-1 cu Dinamo, si ne ameninta sefia clasamentului.

Sper sa avem o victorie lejera si mai sper ca Galca sa nu se joace cu alcatuirea echipei introducand si jucatori de rezerva. Gata cu experimentele!

Vrem victoria si numai victoria!

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE