home
02-10-14

CSMS Iasi - Steaua Bucuresti, in optimile Cupei Romaniei

Astăzi, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din optimile Cupei României.

Programul meciurilor:

CS Mioveni - Dinamo

ACS Rapid Suceava - Petrolul Ploieşti

Rapid - CFR Cluj

CSMS Iaşi - Steaua

Oţelul - Pandurii

Ceahlăul - ASA Tg. Mureş

CSU Craiova - FC Viitorul

"U" Cluj - FC Braşov

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se dispută, la 29 octombrie, în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României Timişoreana, care a avut loc, joi, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Conform site-ului oficial al FRF, cele 16 echipe calificate au fost împărţite în trei urne, după cum urmează:

Urna A: Steaua Bucureşti, Petrolul Ploieşti; Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu

Urna B: Ceahlăul Piatra Neamţ, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, FC Viitorul, FC Braşov, CSMS Iaşi, CS Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti şi ASA Târgu Mureş

Urna C: CS Mioveni şi Rapid CFR Suceava.

La tragerea la sorţi, cele două echipe din urna C au fost grupate cu două echipe din urna A, apoi, cele 3 echipe rămase în urna A au fost grupate cu 3 din urna B, iar ultimele 6 cluburi din urna B au fost împerecheate între ele.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.
Sursa: prosport.ro

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE