home
21-08-14

Peluza Nord organizeaza deplasare la Sofia!

Miercuri, 27.08.2014, CAMPIOANA NOASTRĂ va disputa partida retur din play-off-ul Ligii Campionilor, meci in care va intalni echipa Lugodorets la Sofia. Cu această ocazie, Peluza NORD STEAUA pune la dispozitia celor interesati, autocare pentru depasarea în capitala Bulgariei. Autocarele vor pleca in ziua meciului si se vor intoarce dupa meci. Prețul excursiei este de 75 lei pentru membrii cotizanti ALSS (diferenta de bani este suportata de ALSS) si 100 ron pentru restul suporterilor care doresc sa mearga alaturi de noi la Sofia. Biletul la meci costa cca 5 euro si este inclus in pretul de 75 /100 lei. Ora și locul de întâlnire al autocarelor vor fi anunțate ulterior.

NU UITAȚI! STEAUA BUCUREȘTI are nevoie de suportul nostru, al fanilor, astfel că vă așteptăm într-un număr cât mai mare! Rezervarile se fac la Magazinul Suporterilor Stelisti din Grand Arena Mall Berceni sau la telefonul afisat mai jos! Va asteptam cat mai repede sa va rezervati locurile!

Pentru detalii suplimentare:
Tel: 0720 833 811
Mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/PeluzaNordSteauaOficial

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE