home
12-08-14

Gardos bate palma cu Southampton

Accidentat in ultima perioada, Florin Gardos a avut emotii ieri. A efectuat vizita medicala in Anglia pentru a-i putea coonvinge pe englezi ca transferul se poate efectua.

Florin Gardos a trecut vizita medicala si a batut palma cu Southampton, a anuntat Daily Mail noaptea trecuta. In urmatoarele ore se va efectua oficial transferul de 7,5 milioane de euro de la Steaua.

Este a doua mare lovitura data de Steaua in doi ani, dupa mutarea lui Chiriches de anul trecut la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.

Gardos a fost cerut de Ronald Koeman la Southampton pentru inlocuirea lui Lovren, plecat la Liverpool pentru 23 de milioane de euro in aceasta vara.

Gardos este al saselea transfer al lui Southampton din aceasta vara, echipa care si-a pierdut mai bine din jumatate din titularii de anul trecut.

"Fundasul roman e inlocuitorul perfect al lui Lovren, are toate calitatile necesare ca sa-l faca uitat", scrie Daily Mail.

Gardos a fost accidentat in ultima perioada si n-a jucat niciun meci oficial pentru Steaua. Daca semneaza in aceasta saptamana, fundasul cu 11 selectii la nationala poate sa debuteze in weekend in Premier League, la startul noului sezon de pe Anfield contra lui Liverpool.

dailyecho.co.uk scrie ca sunt sanse mari ca romanul sa faca parte din lotul echipei lui Ronald Koeman, in ciuda faptului ca "sfintii" vor debuta impotriva vicecampioanei Angliei, o echipa care a batut-o duminica pe Dortmund cu 4-0!

"Romanul are suficienta experienta ca sa faca fata debutului infernal", scrie sursa citata.

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE