home
06-05-14

Avancronica U Cluj - Steaua

Azi, de la ora 21:30, pe Cluj Arena. Meci transmis de Digi Sport.

Steaua va intalni o echipa aflata in apropierea zonei retrogradarii. U Cluj e o echipa cu potential si cu un golgheter in mare forma. E vorba despre Lemnaru, al doilea marcator al Ligii 1, cu 13 goluri.

Un alt remarcat dintre remarcatii Clujului este portarul slovac Veselovsky, un adevarat profesionist, un goalkeeper care sare din bara in bara.

U se afla pe locul 12, cu 35 de puncte si ii este imperios necesar ca in meciul cu Steaua sa nu piarda.

In ultimul meci jucat in campionat pe stadionul Concordiei Chiajna, a pierdut in prelungirile meciului in fata Viitorului cu 0-1, gol Nicolae Dica.

Daca am face o comparatie intre Steaua si Viitorul ar trebui sa concluzionam ca Steaua e net superioara si ca urmare U Cluj nu ne-ar putea sta in fata.

Problema este ca niciun meci nu seamana cu altul, ca ei u-istii joaca in fata propriilor suporteri, care vor depasi numeric galeria echipei noastre.

In continuare trebuie sa observam ca Reghe a inceput sa introduca in primul 11, jucatori care au cam lustruit banca de rezerve si nu in cele din urma, ca in ultimul meci, cel cu Corona, a jucat enervant de lent si chiar au fost dominati.

Pe de alta parte Stelei ii mai trebuie fix trei puncte pentru a deveni virtual campioana. Si ar fi foarte important sa le castige inca din acest meci pentru a fi fericiti si scapati de orice grija. Lucru care cred ca se va intampla.

In alta ordine de idei multumim echipei, care desi in fata unui stadion infiorator de gol in meciul cu Corona Brasov, a marcat de trei ori prin trei varfuri de lance si a luat cele trei puncte.

Asteptam ca si la Cluj sa ne impunem si sa ne bucuram de castigarea celui de al 25-lea titlu de campioana a Romaniei.

Pentru ca Steaua merita dupa un parcurs cu o singura greseala.

Urmeaza "26", o noua Cupa si o noua SuperCupa!

Unu, doi, trei, patru/ Cupa si campionatul!


FCSteaua.ro - Virgil

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE