home
02-05-14

Avancronica Steaua - Corona Brasov

Azi, din nou in Ghencea. De la ora 20:30. Meci transmis de Digi Sport 1. Steaua va juca fara spectatori.

Corona e virtual retrogradata. Dar de cand a fost demis Jerry Gane au inceput sa curga si infrangerile la scor. 1-8 cu SC Vaslui acum doua etape si 0-4 pe teren propriu cu Viitorul, in etapa trecuta.

In meciul tur la Brasov, Corona a reusit sa ne surprinda printr-o aparare ferma si prin dorinta jucatorilor ei de a ajunge primii la minge.

De altfel au si reusit o semi-surpriza, meciul terminandu-se cu 1-1, dupa ce Neacsa a marcat primul gol al meciului. A egalat Stanciu in minutul 70.

De data aceasta Steaua va avea un meci mult mai simplu, odata cu schimbarea antrenorului Coronei disparand si ambitia de a incerca pe cat posibil sa castige, dar mai ales sa nu piarda la scor.

Steaua e din nou pe val si desi va fi lipsita de aportul lui Adi Popa, Pintilii si Szukala, care au primit cartonase galbene in meciul cu FC Brasov, e super favorita.

Ros-albastrii pot deveni virtuali campioni dupa ce vor castiga acest meci si inca unul dupa acesta.

Asta se poate intampla in etapa 31-a cand campionii vor juca la Cluj cu U, sau in a 32-a cu Pandurii acasa, in Ghencea.

Europa Stea-ua, Romania Stea-ua, oriunde Stea-ua, campionii din Ghen-cea!

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 24-05-1989

A doua finala CCE

Steaua joaca la Barcelona a doua finala a CCE, insa pierde fara drept de apel, 0-4 in fata unui AC Milan monstruos de puternic.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE