home
02-05-14

Der Meister

Era nevoie de cineva care sa ne aduca aminte ca valoarea sta dreapta si nu se inclina nici chiar in mijlocul celei mai aprige furtuni;

Era nevoie de cineva care sa ne aduca aminte ca inteligenta dublata de perseverenta se impune intotdeauna;

Era nevoie de cineva care sa ne aduca aminte ca mai importante decat talentul sunt munca sustinuta si antrenamentele in care te autodepasesti, caci depasindu-te pe tine insuti deschizi calea prin care iti vei depasi adversarii;

Era nevoie de cineva care sa ne aduca aminte ca sportul nu se face pe gardul scolii, citind rubrica mondena, ci in sala de forta si pe terenul de antrenament;

Era nevoie de cineva care sa ne aduca aminte ca fotbalistii trebuie sa inscrie pe teren, in portile adversarilor, nu in dormitoarele anumitor domnisoare;

Era nevoie de cineva care sa ne aduca aminte ca performanta se obtine prin pregatire riguroasa fizica, mentala si intelectuala;

Era nevoie de cineva care sa ne aduca aminte ca eram supranumiti VITEZISTII si spulberam o Europa plina de talent

Si ati venit dumneavoastra Domnule Laurentiu Reghecampf !!!!!!!

Ati impus inca de la inceput prin sobrietate:
- sobrietatea declaratiilor
- sobrietatea antrenamentelor
- sobrietatea viziunii asupra jocului echipei

Ne-ati adus aminte de cavalerii medievali, care, dupa ce isi invingeau adversarii in lupta dreapta, coborau de pe cal si le acordau ajutorul, pentru ca dincolo de orice lupta, suntem oameni, suntem crestini si ne iubim aproapele.

Ne-ati adus aminte ca noi, Steaua Bucuresti, suntem MEREU SUPERIORI si nu ne intereseaza jignirile celor invinsi, incapabili sa invete din infrangeri.

Am citit intr-un articol de presa cum ca ati fi afirmat ca acuma sunteti singur si trebuie sa raspundeti atacurilor asupra imaginii clubului.

Nu sunteti singur Domnule Laurentiu Reghecampf!!!!!!!

Suntem milioane de suflete ce bat impreuna pentru Steaua Bucuresti.

Lasati-ne, va rugam, pe noi sa aparam clubul, sa va aparam pe dumneavoastra. Fiti in continuare DER MEISTER, antrenor conform organigramei, mult mai mult conform realitatii!!!!!!!

Va rugam sa nu coborati la nivelul ziaristilor „sportivi” pentru care fotbal inseamna cu ce echipa de fotbal tine o oarecare domnisoara ce pozeaza dezbracata sau ce fotbalisti au trecut prin patul altei domnisoare.

Va rugam sa nu coborati la nivelul celor ce nu sunt destul de inteligenti sa invete din infrangeri, si, orbiti de furie, incearca sa ne manjeasca cu noroi.

Va rugam sa nu coborati la nivelul „lipitorilor si limacsilor” ( imi cer scuze bietelor animale pentru comparatie) care traiesc doar din mizerie, intriga si dejectii.

Inca o data ... suntem milioane de suflete ros’albastre ... dati-ne sansa sa va aparam noi, in timp ce dumneavoastra va exprimati pe terenul de fotbal!!!!!!!

MEREU SUPERIORI!!!!!!!
UNITI IN SPIRIT SI CULORI!!!!!!!


2_close

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE