home
28-04-14

ADN de invingator

Putem sa avem o zi proasta, in care nu merge nimica cum trebuie... putem sa avem o saptamana proasta, putem sa avem o luna proasta sau chiar un an prost... dar este ceva in acel tricou ros’albastru pe care il punem pe noi, este ceva in acel nume Steaua Bucuresti, e ceva in acea emblema, care ne impiedica sa renuntam, ne da forta sa mergem inainte, sa muncim, sa perseveram...

De ce? Pentru ca stim, simtim ca vom invinge.

Vom invinge pentru ca muncim cu adevarat, vom invinge pentru ca o credem cu adevarat, vom invinge pentru ca luptam zi de zi, vom invinge pentru ca perseveram.... e scris in genele ros’albastre!!!!!

Acest ADN ne uneste !!!!

Fiecare dintre noi, fie el sportiv sau suporter, cand isi pune pe el tricoul ros’albastru, simte cum sangele incepe sa freamate in ritmul „Steaua!!!! VICTORIE!!!! Steaua!!!!! VICTORIE!!!!!!”, simte determinarea lui Lacatus, Dan Petrescu, Radoi, Nesu, Bourceanu, forta lui Apolzan, Bumbescu, Iovan, spiritul de sacrificiu al lui Tudorel Stoica, eleganta lui Belodedici, Iordanescu, Alecsandrescu, Ogararu, agilitatea lui Voinescu, intuitia lui Duckadam, Tatarusanu, geniul lui Hagi, Majearu, Ilie Dumitrescu, exactitatea lui Boloni, Zavoda, Stangaciu, instinctul lui Gheorghe Constantin, Florea Voinea, Piturca, Balint, Tataru, modestia lui Tudorel Stoica, Rusescu, intelepciunea lui Emerich Jenei, Anghel Iordanescu, Ilie Savu si simte ca mai devreme sau mai tarziu, oricat de greu ar fi in prezent, VA INVINGE !!!!!!!

Aceasta este ingineria genetica produsa de Magica Steaua. A introdus in noi toti gena de CAMPION, demonstrandu-ne cum prin munca, sacrificiu, unitate si perseverenta devii campion in Europa, devii campion in Romania, devii campion in Peluze, devii campion in VIATA DE ZI CU ZI.

Noi , impreuna, cu totii, suntem Steaua Bucuresti !!!!!!!

Noi, impreuna, suntem MEREU SUPERIORI !!!!!!!

Noi, impreuna, luptam si cantam pentru CULORI !!!!!!!

Noi, impreuna, suntem INVINGATORI !!!!!!!

Noi, impreuna, chiar acuma, ducem mai departe SPIRITUL Steaua Bucuresti !!!!!!!

2_close

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE