home
27-04-14

A mai murit o parte din noi. Pentru Denis Penciu suferinta a luat sfarsit

Un fotbalist crescut în Ghencea a murit la 20 de ani, din cauza unei tumori pe creier. Denis Penciu fusese propus la echipa mare de Edi Iordănescu.

În urmă cu trei ani, Denis Penciu era un fotbalist de perspectivă de la echipa de juniori a Stelei şi avea şanse să facă pasul spre echipa mare.

O tumoare pe creier l-a obligat să întrerupă orice acitivitate fotbalistică şi să înceapă lupta pentru viaţă.
După trei ani de operaţii şi de tratamente, Denis Penciu a murit.

Fost tehnician al Stelei, Eduard Iordănescu, a scris pe contul său de facebook: "Un copil crescut în curtea Stelei a pierdut azi (n.r. - ieri) lupta cu boala. Din câte stiu, deja suferise câteva operaţii şi părinţii luptau cu greutăţile vieţii să strângă bani pentru urmatoarele operaţii, însă copilul a obosit să mai lupte. Am un mare regret însă. Undeva în perioada 2010, urmărind jocurile echipelor de juniori, l-am remarcat pe acest copil şi propus pentru echipa mare. Ba mai mult, am şi vorbit personal cu el şi i-am spus că trebuie să continue să muncească şi să fie serios, pentru că e în vederile primei echipe şi e posibil să vină pentru nişte antrenamente. Din păcate, la scurt timp am părăsit echipa, iar el a aflat de cumplita boală şi nu s-a mai materializat acel pas. Un copil de 20 de ani... Dumnezeu să te odihnească Penciu Denis şi să joci fotbal acolo sus dacă aici nu ai mai apucat!!".

Dumnezeu sa-l ierte!

via Suntem Celebri, respectiv Adevarul

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE