home
26-04-14

Avancronica Steaua - FC Brasov

Azi, de la ora 20:00, pe stadionul "Steaua". Meci transmis de Dolce.

Biletele pot fi cumparate incepand cu ora 10:00.

Un meci care nu ar trebui sa puna probleme echipei campioane. Steaua are totul in acest meci, suporterii, terenul propriu, locul din clasament net in favoarea ei in comparatie cu cel al brasovenilor.

Ar mai trebui sa aiba si acel 5% al echipelor gazda acordat de arbitru, dar asta nu mai conteaza. Diferenta e prea mare.

Steaua are toate atuurile in consecinta.

Steaua e o echipa serioasa si mai cu seama extrem de valoroasa. Steaua a jucat intotdeauna curat, in sensul ca nu a jucat dur, atentand la integritatea corporala a adversarilor, asa cum procedeaza o anumita echipa. O si numesc aici pe Dinamo. '

Oamenii din conducerea Stelei nu au facut niciodata afirmatii rautacioase la adresa altor echipe asa cum procedeaza un neica Negoita, actionar la echipa care compenseaza non valoarea cu intrari de-a dreptul dramatice la picioarele adversarilor. Ei o numesc atitudine. Noi o numim neputinta. Nu pot altfel.

Nu ma indoiesc ca de aceasta data Steaua va trece peste eroarea din meciul cu Vaslui si se va motiva suficient de bine, pentru a castiga fara drept de apel. Pentru ca Steaua e Steaua, cum bine zicea odata Piturca.

Brasovul e o echipa aflata pe un loc falimentar in clasament. Locul 15 cu 30 de puncte si diferenta dintre ea si cea din fata ei poate creste la finalul meciului din Ghencea.

Brasovul merge relativ bine de cateva etape, de cand la conducerea ei a venit Cornel Țălnar. Prin experienta sa a reusit sa insufle oarece incredere, mai ales dupa cateva victorii.

Steaua a revenit la diferenta de 9 puncte fata de a doua clasata si sunt semnale clare ca poate mari aceasta diferenta. Astra a dat semne lamuritoare ca nu mai poate tine pasul, cedand puncte.

In acest meci vor reveni absentii din meciul cu Viitorul,Gardos, Tanase si Piovaccari, un plus valoric indiscutabil.

"11"-le probabil:

Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici - Pintilii, Prepelita - Adi Popa, Chipciu, Tanase - Keseru.

Bucuresti, Steaua Bucuresti!

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 24-05-1989

A doua finala CCE

Steaua joaca la Barcelona a doua finala a CCE, insa pierde fara drept de apel, 0-4 in fata unui AC Milan monstruos de puternic.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE