home
25-04-14

Mesaj catre suporteri

Catre gruparile de peluza:

Nu imi dau seama daca realizati ce insemnati voi pentru noi, suporterii obisnuiti.

Voi sunteti linia inai, sunteti unitatile de soc, sunteti CAVALERII nostri TEMPLIERI, voi sunteti mereu prezenti, sunteti puternici, sunteti spiritul ros-albastru.

Din punctul meu de vedere cel mai sigur loc din stadion este peluza. De ce? Pentru ca acolo sunteti voi, cei care puteti sa-i protejati si pe ceilalti suporteri, cei care puteti sa-i indrumati, sa le dati aripi (adica suflu) sa cante in continuare cand obosesc.

Avand in vedere aceste aspecte, vreau sa intelegeti cat sunt de mahnit cand, in presa, citesc numai despre partile negative ale Peluzelor noastre, conflicte, batai, certuri, etc...

Stiu ca munciti foarte mult pentru activitatea de peluza, dar v-as ruga sa mai munciti inca putin si sa le transmiteti oamenilor despre frumusetea vietii din peluza, despre bucuria de a-ti (atentie Dinamo) sustine echipa, de a te bucura alaturi de cei asemeni tie, cu sange ros’albastru, despre sarbatoarea care este un meci al echipei noastre Steaua Bucuresti !

Catre suporterii Steaua Bucuresti de pretutindeni:

Nu imi dau seama daca voi realizati ce insemnati pentru aceasta achipa.

Milioane de oameni care iubesc, gandesc si spera tot ce este mai bun pentru Steaua Bucuresti, creand un vector de forta care meci de meci se indreapta catre inimile fotbalistilor, facandu-i sa joace la 200% din potentialul lor, un vector de forta care meci de meci se indreapta catre sufletele celor din teren facandu-i sa lupte pentru victorie, un vector de forta care ii face pe fotbalisti sa se antreneze dincolo de limite pentru a fi invingatori si pentru a fi demni de iubirea voastra.

Si acum vreau sa va intreb:

-Nu vreti sa experimentati trairile unice de a face parte dintr-o peluza sau chiar mai mult... un stadion care canta si sare tot meciul?
-Nu veti sa experimentati senzatia pe care o ai cand esti parte a unui stadion intreg care canta?
-Nu vreti sa experimentati bucuria unei comuniuni de suflet, spirit si culori... sa cantati alaturi de alte zeci de mii de stelisti?
-Nu vreti sa cunoasteti cantecele noastre?

VENITI SA CANTATI ALATURI DE NOI, SA VA BUCURATI ALATURI DE NOI, SA SARBATORIM FIECARE MECI AL UNICEI ECHIPE DE FOTBAL DIN Romania: Steaua Bucuresti !

MEREU SUPERIORI !
UNITI IN SPIRIT SI CULORI !

2_close

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE