home
25-04-14

Bilete pentru Steaua - FC Brasov, la case sambata si luni !

FC Steaua Bucuresti anunta ca biletele pentru partida cu FC Brasov, programata luni, 28 aprilie, ora 20:00 (Dolce Sport), pe Stadionul Steaua, vor fi puse in vanzare la casele din Ghencea sambata, intre orele 10:00 si 16:00.

De asemenea, acestea vor mai putea fi cumparate si luni, incepand cu ora 10:00.

Preturile acestora sunt urmatoarele:

TRIBUNA A II-A 10 LEI
TRIBUNA I 15 LEI
TRIBUNA 0 30 LEI
FOTOLII 50 LEI

Precizam ca, in urma deciziei Comisiei de Disciplina a FRF, clubul nostru a fost sanctionat cu o amenda de 50.000 LEI si inchiderea celor doua peluze, precum si a sectoarelor 16, 17, 18, 26, 27 si 28 de la Tribuna a II-a pentru urmatoarele doua partide de pe teren propriu, cu FC Brasov si Corona Brasov.

Facem un apel catre suporteri sa aiba un comportament fair-play si in limitele regulamentelor pe parcursul urmatoarelor jocuri, altfel exista riscul ca ultimele partide de pe teren propriu din acest sezon sa fie disputate cu tribunele inchise.

Abonatii de la cele doua peluze vor fi relocati la tribuna a II-a, acestia fiind rugati, la fel ca si restul abonatilor, sa se prezinte la casele de bilete de la stadion pentru a intra, pe baza cardului de abonat, in posesia tichetelor gratuite de acces prin sistemul de turnicheti!

Va multumim!

via SteauaFC.com

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE