home
21-04-14

Viitorul - Steaua 0 - 3. Golazo Lato !

Steaua s-a impus fara niciun fel de probleme in deplasarea de la Chiajna, 3-0 impotriva Viitorului, punand astfel capat speculatiilor facute pe marginea acestei partide, invingand fara sa forteze absolut deloc.

Cu acest succes, Steaua se distanteaza la 9 puncte de Astra in clasamentul Ligii 1, la care se adauga si avantajul intalnirilor directe, deci 10 puncte, si are practic asigurat titlul de campioana cu sase runde inainte de final.

Prima repriza a fost destul de echilibrata, fara mari ocazii de poarta.

Viitorul a inregistrat prima ocazie a partidei, in minutul 26, cand Alexandru Lazar a aparut din linia a doua si a trimis cu capul pe directia lui Tatarusanu.

La poarta opusa, cateva momente mai tarziu, Alexandru Chipciu s-a incapatanat sa il dribleze pe Dragos Balauru, portarul Viitorul, intr-o situatie de unu la unu care anunta deschiderea scorului.

Steaua putea primi penalti in minutul 37, cand Cristi Balaj a considerat regulamentara interventia lui Carstocea asupra lui Andrei Prepelita in suprafata de pedeapsa.

Campioana a rezolvat meciul spre finalul primei reprize, cand Latovlevici punctat pentru 1-0 cu un sut superb la vinclu (39), pentru ca Iancu, la urmatorul atac, sa indeplineasca o simpla formalitate, Alexandru Chipciu l-a driblat usor pe Mitrea si a pasat ideal pentru fostul jucator al Viitorului, care a dublat avantajul oaspetilor. Dupa pauza Claudiu Keseru a inscris la prima atingere de balon, si cu largul concurs al lui Balauru, care a scapat mingea printre maini.

Viitorul a incercat insa diferenta a fost prea mare pentru a reusi ceva notabil. Astfel raman in zona periculoasa a retrogradarii iar Steaua este, credem cu totii, virtual campioana.

FCSteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
69 ani de la 07-06-1947

Infiintarea Asociatiei Sportive a Armatei


La initiativa mai multor ofiteri ai Casei Regale Romane, printr-un decret semnat de generalul Mihail Lascar, Comandant Suprem al Armatei Regale Romane, pe 7 iunie 1947 a luat fiinta Clubul Sportiv Steaua Bucuresti, denumit la momentul respectiv „Asociatia Sportiva a Armatei”, devenind ulterior cea mai titrata echipa a Romaniei.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE