home
20-04-14

Avancronica Viitorul - Steaua

Azi, de la ora 21:00, pe stadionul "Concordia" din Chiajna.

Diferenta de valoare intre cele doua echipe e evidenta. In timp ce Steaua este inca liderul campionatului, echipa lui Hagi e la retrogradare.

In ochii unora, pentru Steaua meciul ar fi o simpla formalitate, invingatorul ar fi deja cunoscut. Realitatea e insa alta.

Steaua a scazut drastic la capitolul eficacitate, capitol la care atacantii ar trebui sa fie raspunzatori. Dar daca observam ca Reghe joaca fara atacanti aproape meci de meci, vina ii revine.

Pentru acest meci cred ca Reghe ar trebui sa schimbe ceva. Eventual sa-l tina pe Chipciu pe banca pentru ca dus in derizoriu toate posibilitatile atacului de a face scor cu Dinamo si de a introduce un atacant de meserie in teren.

P.S. Gardos Tanase si Piovaccari nu vor juca pentru cumul de cartonase galbene, iar Varela e incert, avand glezna dreapta in piuneze. Opera lui Steliano Filip.

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE