home
19-04-14

Multumim ... si nu prea

Peluza Nord multumeste tuturor celor care au fost prezenti joi la meciul cu Dinamo si s-au comportat in spiritul acestui meci.

Multumim celor care au venit in negru, care au venit sa fie alaturi de echipa, care au cantat si au ragusit alaturi de noi.

Multumim celor care incearca sa schimbe ceva, care au fluturat steaguri, au batut la tobe, care au dat torte, care s-au chinuit la coregrafie, care au ragusit pe gard sau in peluza. Indiferent de Peluza din care sustin echipa.

NU vom multumi celor care au venit si au stat jos, celor care au tipat sa nu mai fluturam steagurile sa vada meciul, celor care s-au inghesuit pe scari si in spatiul din fata primului rand, celor care se considera prea importanti sa cante, celor care sufera de facebook sau celor dependenti de seminte.

NU o sa le multumim nici celor care au venit rupti de beti sau celor care au considerat ca sunt prea deosebiti ca sa respecte munca depusa de putinii oameni din peluza carora le pasa.

De asemnea ne cerem scuze public fata de cei care involuntar au fost raniti si implicati in neintelegerile cu minunatele forte de ordine sau celor raniti de inconstienta unuia dintre cei care NU vor primi multumirile noastre.

via Peluza Nord

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
52 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE