home
17-04-14

Unicul Derby

Sentimentul care nutrește atunci când se apropie momentul derby-ului este unic.

Asta știm toți cei care suntem implicați în fenomen. De la împărțirea biletelor până la realizarea coregrafiei, de la locul de întâlnire în ziua meciului până la drumul spre casă de după meci, de la sentimentul unic al golului înscris în poartă rivalilor de-o viață până la fluturarea cu mândrie a steagului roșu-albastru sau la ridicarea pumnilor spre cer în timpul scandărilor.

Mai sunt puține ore până atunci. Dar, așa cum am zis, sunt orele care trec cel mai greu. Și cele 90 de minute vor trece foarte ușor și apoi vom aștepta cu sufletul la gură țintarul Ligii I de anul viitor pentru a vedea în ce etapă ne vom întâlni din nou cu ei.

Indiferent de poziția în clasament, de situația de la cele două cluburi, de numărul de bilete primite ori de arsenalul cu care galeriile au voie în peluză, STEAUA - Dinamo rămâne UNICUL DERBY iar așteptarea acestuia e grea, dar al naibii de plăcută.

via Facebook

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE