home
16-04-14

Odihneste-te in pace, Mitica Neagu !

FC Steaua Bucuresti anunta cu tristete trecerea in nefiinta, din cauza unei boli incurabile, a asistentului medical Mitica Neagu, care ne-a parasit in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 67 de ani.

Clubul nostru prezinta condoleante familiei celui care a fost alaturi de Steaua in ultimii 44 de ani, participand la cele mai mari performante din istoria fotbalului romanesc.

Ceremonia de inmormantare va avea loc in cursul zilei de vineri, la Cimitirul Ghencea Militar.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mitica Neagu, nascut pe 3 aprilie 1947, la Urloiu (judetul Teleorman), a fost, pana astazi, cel mai vechi angajat al clubului nostru, acesta activand la Steaua din 1970, cu cateva perioade de pauza.

Practic, acesta s-a confundat cu istoria Stelei, luand parte la toate marile succese ale ros-albastrilor din ultimii 44 de ani, dintre care cele mai importante sunt Cupa Campionilor Europeni (1986) si Super Cupa Europei (1987).

Cele mai bune generatii de jucatori ai Stelei au trecut prin mainile lui Mitica Neagu, acesta fiind considerat unul dintre cei mai buni asistenti medicali si maseuri din Romania.

Pentru ca s-a numarat printre cei care au adus Cupa Campionilor Europeni la Bucuresti, Mitica Neagu a fost decorat in 2008 de presedintele Traian Basescu cu medalia Meritul Sportiv clasa a III-a.

Cele mai recente trofee obtinute de catre cel trecut in nefiinta sunt titlul de campion si Super Cupa Romaniei, din 2013.

via SteauaFC.com

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE