home
15-04-14

Avancronica Dinamo - Steaua (Semifinale Cupa Romaniei - RETUR)

Un meci de totul sau nimic. Un meci care va stabili cu certitudine a doua finalista a Cupei Romaniei.

Tinand cont de scorul obtinut de Steaua in tur, 5-2 dupa o partida de senzatie, Dinamo poate doar sa viseze frumos pana la fluierul final al arbitrului.

Cred ca avand cea mai mare a publicului din tribune de partea sa, Dinamo va juca avantat, motivat, obraznic, avand un sigur tel. Sa marcheze minimum trei goluri fara sa primeasca niciunul. Ghinionul ei e ca Steaua nu e echipa care sa ia mai mult de doua goluri si sa nu marcheze. Cel putin in ultimele doua sezoane asa s-a intamplat

Dinamo are o echipa tanara, presarata mai ales in aparare, cu jucatori cu experienta. In rest, tineret dornic de afirmare, asa cum sunt Rotariu, V. Lazar si Cosmin Matei.

Steaua e o echipa cu adevarat valoroasa, campioana en titre, fara meci pierdut pana etapa trecuta. De multe ori ca sa te relansezi e bine sa te lovesti cu capul de tocul usii. Tocmai asta au patit ros-albastrii in meciul cu SC Vaslui si sunt mai mult decat sigur ca acest lucru ii va ambitiona sa demonstreze ca a fost un accident stupid.

Steaua de azi e o echipa calita in competitiile dure numite Liga Campionilor, Europa League si desigur campionatul Romaniei si Supercupa Romaniei. Steaua are valoare, dinamovistii sunt in cautarea ei. Steaua e liderul campionatului Ligii 1. Dinamo e la vreo trei locuri mai jos.

Pun punct aici prezentarii sumare si astept cu nerabdare inca o victorie stelista. Ar fi a saptea din ultimele 8 meciuri.

HAI STEAUA !

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE