home
02-04-14

Oficial: Liga 1 pe Look TV si Transilvania Live

Posturile Look TV si Transilvania Live vor transmite din sezonul viitor meciurile de fotbal din Liga 1, iar firmele de cablu trebuie sa trimita pana la 10 aprilie ofertele catre o casa de avocatura care va intermedia negocierea cu firma detinatoare a drepturile de difuzare, mai precis Intel Sky Broadcast cu sediul in Malta.

Faptul ca statiile tv de mai sus erau in carti sa transmita Liga 1 s-a anuntat neoficial inca de pe 6 martie, la nici doua zile dupa ce LPF anuntase cedarea drepturilor tv catre Sky.

Cele doua posturi detinute pana acum de omul de afaceri Arpad Paszkany, printre altele si patron la echipa CFR Cluj, vor transmite meciurile din Liga 1 in intervalul 2014-2019, dar si meciurile din Cupa Ligii, competitie care urmeaza a fi lansata pentru perioada 2015-2019.

"Posturile au iniţiat demersurile pentru renunţarea la regimul must carry începînd cu data de 1 iulie 2014 şi vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor CNA. În acest context, cele două instituţii solicită tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale interesaţi să retransmită contra cost posturile Look TV şi Transilvania Live, să trimită pînă la data de 10 apriilie 2014, oferta lor, urmînd să fie contactaţi pentru discuţii şi negocieri suplimentare", se arata intr-un comunicat lansat in cursul zilei de miercuri.

Cu alte cuvinte, firmele de cablu trebuie sa depuna ofertele de preluare a celor doua posturi pana la 10 aprilie, urmand ca ulterior acestea sa stabileasca sub ce forma vor pune la dispozitia abonatilor postuyrile Look TV si Transilvania Live, existand si posibilitatea includerii celor doua posturi in pachete separate la preturi speciale.

via OnlineSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE