home
02-03-14

Steaua ramane in grupul select al echipelor neinvinse in competitiile interne

Steaua a salvat o remiză în Eternul Derby cu Dinamo, prin golul lui Keșeru din minutul 89 și a rămas neînvinsă în Liga 1.

După 1-1 cu rivala de-o viață, trupa lui Laurențiu Reghecampf a ajuns la un total de 49 de puncte, cu 4 mai multe decât următoarea clasată, Astra Giurgiu.

Campioana a strâns 14 victorii și 7 rezultate de egalitate în cele 21 de etape disputate de la începutul actualei ediții. Ultimul meci pierdut în Liga 1 datează din 19 mai, pe teren propriu, cu Viitorul lui Hagi, chiar în Ghencea, scor 2-5.

Seria pozitivă începută în finalul ediției precedente și continuată cu evoluțiile bune din actualul campionat o duce pe Steaua într-o companie selectă.

Prin golul lui Keșeru, care a evitat dezastrul pentru trupa roș-albastră, ocupanta primului loc în Liga 1 se alătură unui grup select format din doar patru echipe din Europa: Steaua, Bayern Munchen, Olympiacos Pireu și Sparta Praga sunt singurele formații de pe Bătrânul Continent care nu au pierdut nici măcar un meci de la începutul competiției interne.

Cel mai bun bilanț îl au grecii (26 de meciuri, 24 de victorii și 2 remize), urmați de dream-team-ul lui Guardiola (23/21/2), liderul din Cehia (18/15/3), iar Steaua încheie lista (21/14/7).

Proporțional cu meciurile disputate și performanțele obținute este și ecartul pus de cei patru lideri și ocupanta locului secund. Olympiacos și Bayern sunt practic deja campioane, cu câte 20 de puncte avans, în timp ce Sparta are 8 puncte în față, iar Steaua doar 4.

DigiSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 24-05-1989

A doua finala CCE

Steaua joaca la Barcelona a doua finala a CCE, insa pierde fara drept de apel, 0-4 in fata unui AC Milan monstruos de puternic.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE