home
25-02-14

Concordia Chiajna - Steaua 1 - 4

Steaua a castigat fara emotii partida disputata luni la Chiajna, scor 4-1, si s-a distantat la trei puncte in fruntea Ligii I inaintea partidei cu Dinamo de sambata viitoare.

Steaua a inceput in forta partida de la Chiajna, Chipciu deschizand scorul la sapte minute de la primul fluier dupa un lob bine plasat peste portarul gazdelor.

Diferenta s-a majorat repede, peste doar zece minute, cand Sanmartean a marcat al doilea gol la Steaua in minutul 17, dintr-un penalti obtinut de Nicusor Stanciu.

Partea a doua a debutat sub acelasi registru ca si prima, cu Steaua la timona, campionii reusind sa mai puncteze inca o data, prin Nicusor Stanciu, in minutul 50, acesta transformand in vinclu o lovitura libera de la 20 de metri.

Golul patru al Stelei a venit dupa ce Piovaccari a patruns bine in careu si a plasat mingea la coltul lung, pe langa portarul Concordiei.

Steaua a avut sansa golului cinci, dar Stanciu a ratat o lovitura de la 11 metri, pentru ca apoi, in prelungiri, Chiajna sa inscrie golul de onoare la o grava eroare de marcaj a defensivei steliste in urma unui corner.

Etapa viitoare, pe 1 martie, Steaua va intalni Dinamo in marele derby al Romaniei, pe stadionul din Ghencea, staff-ul Stelei avand emotii cu privire la Latovlevici si Szukala, prezenta lor pe teren la acest meci fiind incerta dupa ce ambii au parasit azi terenul accidentati.

MondoNews


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE