home
15-02-14

"Pirlo" de Romania - Cifrele lui Sanmartean

Cifrele lui Sânmărtean din partida de aseară, cu Concordia Chiajna, se apropie de cea a coordonatorilor de joc de la marile cluburi europene:

- 81de minute jucate

- precizia paselor ex-vasluianului a fost de: 93,6%

- pase reuşite: 75

- pase greşite: 5

- driblinguri reuşite: 2 din 4 încercate

- recuperări: 13

- faulturi comise: 1

- faulturi comise asupra sa: 1

- şuturi pe poartă: 1

- şuturi la poartă: 1

În concluzie, Sânmărtean a preluat o parte din sarcinile defensive ale lui Bourceanu, dovadă şi numărul mare de recuperări pe meci, dar în acelaşi timp a evitat contactele fizice şi a dat precizie şi calitate construcţiei roş-albastre. Din cele 75 de pase reuşite, jumătate au fost fie angajări în adâncime sau verticalizări, fie pase pe poziţie viitoare prin care a pus în evidenţă viteza şi forţa de pătrundere a unor jucători precum Chipciu şi Stanciu.

Dacă Juventus a reuşit să-l revitalizeze pe Pirlo şi să câştige atâtea trofee cu el dirijor, de ce n-ar proceda la fel Steaua cu Sânmărtean?

Joga Bonito

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
52 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE