home
10-02-14

MM Stoica a scapat de puscarie

Procurorii au cerut pentru toți inculpații pedepse cu executare, mai puțin pentru Jean Pădureanu, care are mari probleme de sănătate, și Gică Popescu, fostul internațional achitând deja către stat suma pentru care fusese trimis în judecată.

De asemenea, pentru Mihai Stoica, procurorii au cerut încetarea procesului, pentru ca s-au prescris toate faptele.

Procesul se va încheia astăzi, decizia urmând a fi anunțată pe 25 februarie.

Pedepsele anuntate initial de Curtea de Apel:

Giovani Becali - 8 ani de inchisoare cu executare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru înselaciune cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani.

DolceSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE