home
07-02-14

UPDATE: Transferul lui Sanmartean se amana cu 48 de ore

Ana Maria Prodan a anuntat la Sport.ro ca Sanmartean nu va semna din aceasta seara cu Steaua, ci de luni, la ora 9.

"Totul este OK. Nu mai este niciun fel de problema. Singura problema este ca Damian, presedintele Vasluiului, e la Gura Humorului cu familia. Nu avea cum sa ajunga atat de repede in Bucuresti. Lucian, pentru ca vine din cantonament, nu si-a vazut familia, se va duce sa-si vada familia, iar luni dimineata va semna. Nu are cum sa ajunga in seara asta presedintele Vasluiului."

"Trebuie semnata repede hartia cu renuntare la bani. Aia trebuie semnata si sa fim toti sa vedem cum se semneaza. Pana luni, nu va face antrenament cu Steaua."

"Noi suntem aici, am asteptat daca pot ajunge Iftimie si Damian, au spus ca vor face 7-8 ore pe drum. Am zis sa facem actele, contractul jucatorului. Luni dimineata la 9 vom semna. Nu ma tem ca ar putea pica in ultimul moment. De ce? Nu ma mai tem acum."


"Lucian e foarte multumit si toata lumea este multumita. A contribuit mult Porumboiu la acest transfer. Banii sunt la nivelul valorii."

"Pleaca cineva la mai rau? Nu pleaca niciodata lumea la mai rau. Sunt conditiile de la Vaslui. E adevarat ca 275.000 de euro lasa in urma, ii pierde. Am gasit intr-un fel o varianta sa fie OK toata lumea."

"Cred ca oricine ar veni la Steaua si la Dinamo. Sunt cele mai bune si cele mai titrate echipe din Romania."

"Reghecampf si l-a dorit foarte tare. Toata lumea a luptat cu disperare sa si-l aduca. Gigi Becali a fost primul care si l-a dorit de acum doi ani. Habar nu am, daca ei mai au nevoie de ceva eu chiar nu stiu. Stiu ca de mult ne luptam, de foarta multa vreme."
, a apus Ana Maria Prodan, sotia antrenorului si totodata impresarul jucatorului.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE