home
06-02-14

Fostul jucator al Stelei, George Galamaz se retrage

Fundaşul George Galamaz, care a evoluat până la finalul anului 2013 la formaţia Anorthosis Famagusta, se retrage din activitate la 32 de ani chiar dacă are în continuare oferte de la cluburi din Liga I.

"În această iarnă mi s-a terminat contractul cu Anorthosis Famagusta şi am decis, după ce m-am sfătuit cu familia, să mă retrag. Vine un moment când trebuie să iei şi astfel de hotărâri. Nu am, din fericire, probleme medicale care m-ar fi împins către aşa ceva, prietenii m-au încurajat chiar să continui. Am şi avut unele oferte din Liga 1, însă nu se mai pune problema. A fost greu să iau această decizie pentru că joc fotbal de-o viaţă, dar consider că am făcut ce e mai bine pentru mine la momentul acesta", a declarat Galamaz într-un interviu acordat postului Digi Sport.

Campion cu Dinamo şi Unirea Urziceni, şi câştigător al Cupei României cu Steaua şi Dinamo, Galamaz a anunţat că îşi doreşte să devină manager de club. "Am trăit momente foarte frumoase ca jucător. Nu pot uita vreodată meciurile cu Manchester United, atunci când jucam la Dinamo, sau pe cele cu Liverpool, Sevilla sau Stuttgart. Perioada petrecută la Urziceni a fost senzaţională din toate punctele de vedere. Păcat că nu ne-am calificat în primăvara Ligii Campionilor, am fost la un pas să ajungem acolo. Singurul episod nefericit a fost cel de la Ploieşti, dar am trecut peste el după ce am văzut cum se comportă suporterii adevăraţi ai Petrolului. Forţa acestei echipe e dată de suporteri, nu de jucători. Acum încerc să învăţ cât mai multe de la oameni precum Mihai Stoica, Narcis Răducan sau Felix Grigore şi, cine ştie, poate că într-o zi voi deveni şi eu un manager de succes", a adăugat fotbalistul.

Născut în 5 aprilie 1981, la Bucureşti, George Galamaz şi-a început cariera la Sportul Studenţesc iar ulterior a evoluat la cluburile Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni, Steaua, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi Anorthosis Famagusta.

Mediafax

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE