home
19-12-13

Astra Giurgiu - Steaua (Liga 1 - Etapa 2 restanta, Azi - 18:30, Dolce Sport)

UPDATE: Pantelis Kapetanos a fost suspendat pentru două etape de Comisia de Disciplină a LPF, după lovitura aplicată lui Mureşanu. În acelaşi timp, vârful elen a primit o penalitate sportivă de 2.000 de lei.

UPDATE: Astra a anunţat că galeria Stelei va beneficia de 350 de locuri pentru disputa de azi, la 100 de lei bucata. În mod normal, un bilet de intrare la meciurile de acasă ale Astrei costă 20 lei.

Apasati aici pentru link-uri LIVE VIDEO


Steaua a câştigat prima bătălie cu Astra. Campioana a învins cu 3-1 şi poate ierna pe prima poziţie dacă se impune şi azi la Giurgiu. A doua partida este o restanță din etapa a doua.

Mihai Pintilii a făcut un meci bun dar va lipsi pentru Steaua în partida retur cu giurgiuvenii.

"Trebuie sa gestionam bine ambele partide, vrem si noi sa avem jucatori odihniti. Kape, a fost randul lui, inca nu stiu cu cine voi ataca in returul cu Astra.

Imi pare rau de Pinti, el mi-a spus ca nu merita al doilea cartonas galben, imi pare rau ca il pierd."
- Laurentiu Reghecampf (antrenor Steaua)

Pentru deplasari si informatii suplimentare urmariti paginile oficiale ale Peluzei Sud si Nord:

SUD:

Site oficial

[email protected]

Facebook

NORD:

Telefon: 0720 833 811

Site oficial

[email protected]

Facebook

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
69 ani de la 07-06-1947

Infiintarea Asociatiei Sportive a Armatei


La initiativa mai multor ofiteri ai Casei Regale Romane, printr-un decret semnat de generalul Mihail Lascar, Comandant Suprem al Armatei Regale Romane, pe 7 iunie 1947 a luat fiinta Clubul Sportiv Steaua Bucuresti, denumit la momentul respectiv „Asociatia Sportiva a Armatei”, devenind ulterior cea mai titrata echipa a Romaniei.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE