home
14-12-13

Print si cersetor / Cristea da in judecata Steaua

Adrian Cristea este primul jucător de care Steaua se va despărți în această iarnă, după ce fotbalistul adus în toamnă la cererea expresă a lui Laurențiu Reghecampf nu a dat nici pe departe randamentul scontat.

Urmând să fie pus pe liber, Cristea are însă pretenții de la formația din Ghencea.

Potrivit Gazetei Sporturilor, fotbalistul care a evoluat ultima dată pentru roș-albaștri la remiza contra Coronei (1-1) de pe 2 noiembrie a depus un memoriu la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor, solicitând suma de 100.000 de euro!

Aceasta ar reprezenta jumătate din prima pentru calificarea în grupele Champions League, competiție în care Cristea a prins 51 de minute în ambele partide din play-off-ul de calificare cu Legia Varșovia.

Fotbaliștii care au evoluat în mai mult de 70 la sută din timpul meciurilor de dinaintea calificării au încasat prima întreagă, în valoare de 200.000 de euro.

În aceeași situație se regăsește și Mihai Răduț, care a procedat similar cu Adrian Cristea.

Aflat aproape de un transfer la liderul Seriei a 2-a din liga secundă, CS Universitatea Craiova, fotbalistul de 23 de ani n-a mai jucat din octombrie pentru Steaua, dar a cerut și el suma de 100.000 de euro drept prima de calificare ce i se cuvine.

DigiSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE