home
14-12-13

Amicalele Stelei in cantonamentele de iarna

Laurentiu Reghecampf a creionat deja programul Stelei in perioada de iarna, iar formatia campioana va avea una dintre cele mai scurte perioade de vacanta din ultimii ani.

Practic jucatorii Stelei vor fi liberi intre 21 decembrie si 10 ianuarie, urmand ca din 12 ianuarie sa participe la primul cantonament al iernii.

La fel ca si iarna trecuta, Steaua va merge prima data in sudul Spaniei la Marbella, unde echipa din Ghencea a stabilit mai multe jocuri de verificare.

Steaua va da piept la Marbella cu echipe de top precum FC Nurnberg (14 ianuarie), Werder Bremen (16 ianuarie), FC Lucerna (18 ianuarie) și Dnepr Dnepropetrovsk (22 ianuarie).

Intre 23 si 26 ianuarie stelistii vor avea liber la Bucuresti, dupa care se va pleca in al doilea cantonament tot la Marbella, Reghecampf renuntand la varianta Antalya.

Steaua va ramane in al doilea cantonament pana la 6 februarie, perioada in care vor intalni echipele Dinamo Moscova, Legia Varsovia, IFK Goteborg si Goteborg in meciuri amicale.

Programul amicalelor ar putea suferi modificari, tehnicianul Laurentiu Reghecampf solicitand cat mai multe meciuri pentru a-si pregati jucatorii in vederea reluarii campionatului.

OnlineSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
32 ani de la 26-05-1984

Ziua de nastere a lui Lukasz Szukala

In vara lui 2012 a parasit Clujul pentru Petrolul Ploiesti, iar din data de 16 august a devenit jucatorul Stelei.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE