home
28-11-13

Steaua - Petrolul (Azi, ora 21:00)

Steaua va întâlni, azi, de la ora 21.00, formaţia Petrolul Ploieşti, în etapa a XVI-a a Ligii I, in direct la Digi Sport 1.

Meciul se va disputa pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Apasati aici pentru link-uri LIVE VIDEO


Comentati acest meci pe forum


Biletele (www.biletesteaua.ro) vor fi puse in vanzare la casele din Ghencea incepand de vineri, dupa urmatorul program:

DUMINICA incepand cu ora 11:00

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

PELUZE 5 LEI
TRIBUNA II 10 LEI
TRIBUNA I 15 LEI
TRIBUNA 0 30 LEI
FOTOLII 50 LEI
PARCARE 50 LEI

UPDATE: Comunicat Peluza Nord

Dragi susținători ai Stelei,

ECHIPA NOASTRĂ nu trece printr-o perioadă tocmai fastă, ea fiind eliminată din grupele Ligii Campionilor și, totodată, din toate competițiile europene din acest an.

Cum și în campionatul intern a fost devansată de Astra Giurgiu, facem apel la toate inimile roș-albastre să vină în număr cât mai mare la meciurile din acest sfarsit de an.

Aceste partide au o semnificație aparte și pot schimba cursul întregului campionat, așa că acum, când băieții noștri trec prin momente dificile, vă rugăm să le fim alături și să umplem stadionul căruia noi îi spunem acasă, stadionul pe care am crescut și am trăit, la propriu, calificări istorice în cupele europene, în dauna unor echipe de tradiție de pe "Bătrânul Continent".

Știm că vremea de afară va fi un impediment major pentru unii dintre voi, dar, la urma urmei, sunteți susținătorii CELEI MAI TITRATE ECHIPE ROMÂNEȘTI și trebuie să ne ridicăm cu toții la nivelul ei, indiferent de condițiile meteorologice. Altfel veți fi doar niște suporteri de rezultat, care nu merită să se identifice cu numele Stelei.

Și nu uitați! Uniți NIMENI nu ne poate invinge!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE