home
23-11-13

Statistici: Steaua - Pandurii

Steaua si Pandurii Targu Jiu se vor intalni pentru a 18-a oara intr-un meci oficial sambata, 23 noiembrie. Meciurile dintre cele doua nu au o istorie foarte bogata, echipa gorjeana promovand in prima liga de-abia in anul 2005, dar au devenit importante in ultimii ani datorita ascensiunii formatiei antrenata astazi de Pustai.

Statistica ne spune ca prima intalnire a fost consemnata pe data de 22 februarie 1989, cand marea echipa a Stelei trecea fara probleme de Pandurii in saisprezecimile Cupei Romaniei, scor 3-0. De altfel, aceasta este si cea mai mare diferenta de scor obtinuta de echipa noastra contra gorjenilor si singura intalnire din Cupa.

Din 2005 Steaua si Pandurii s-au intalnit permanent in prima Liga, ambele adversare vrand parca sa simuleze scorurile de Catenaccio: in doar doua meciuri s-au marcat peste doua goluri, fiecare castigand cate un meci cu acelasi scor (2-1).

Cel mai des rezultat inregistrat este 1-0 pt. Steaua (de 5 ori). Urmeaza apoi 0-0, consemnat de 4 ori. Mai exista doua egaluri, 1-1, doua victorii steliste cu 2-0 si o infrangere 0-2. Asadar, Steaua a castigat 9 meciuri, a remizat de 6 ori si a pierdut de doua ori. Golaverajul este evident pozitiv, 17-7.

Lorimer (Redondo)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE