home
19-11-13

Romania rateaza Cupa Mondiala 2014

Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista. Romania a terminat 1-1 marti seara cu Grecia, in returul barajului Cupei Mondiale 2014, egaland printr-un autogol in repriza a doua.

Autogolul a insemnat o revenire in joc, fara actiuni reale de gol. Arbitrul a privat Romania de un penalty, la un hent in careu al grecilor, inca o greseala dupa golul din ofsaid de la Pireu.

Romania rateaza Cupa Mondiala 2014 cu scorul cumulat de 4-2 cu Grecia. E final. Meciul a inceput superb, cu 53.174 de spectatori cantand imnul Romaniei si s-a terminat cu jalnicul strigat de demisia la adresa lui Victor Piturca, a carui plecare nu poate compensa in nici un fel ratarea calificarii.

Nici bine nu a inceput meciul ca romanii s-au dat in stamba huiduind la scena deschisa imnul Greciei.

Fotbalistic insa, am debutat cu un sut in diagonala al lui Gabriel Torje, putin alaturi de tinta (6'). Zece minute mai tarziu, grecii au raspuns prompt - executie in forta din 14 metri, parata cu mult noroc de Ciprian Tatarusanu.

Bogdan Stancu a continuat cu un sut de control, in minutul 19.

La mijlocul reprizei, Matel a uitat sa faca pasul la ofsaid, lasandu-l singur pe Mitroglu cu Tatarusanu, care nu a mai putut sa intervina. Grecul l-a executat cu mult sange rece si astfel s-a scris istoria primei parti, cu cei 50.000 de suporteri roman cerandu-i demisia selectionerului Victor Piturca.

Grecii ne-au introdus in joc, in minutul 55, dupa ce Holebas a degajat in mod nefericit in proprie poarta (1-1).

Tricolorii si-au luat avant, iar Ovidiu Hoban a fost foarte aproape de golul de 2-1, cinci minute mai tarziu, cand Karnezis a respins in corner la la radacina barei.

Iasmin Latovlevici nu a fost mai precis la finalizare, in minutul 66. Sutul stelistului din lovitura libera a trecut la o palma peste bara transversala.

ROMANIA (4-1-4-1): Tatarusanu - Matel, Goian, Chiriches, Rat (Latovlevici 26') - Hoban - Torje (Niculae 56'), Stancu (G. Grozav 86'), Tanase, Maxim - Marica
Rezerve: Lobont, Pantilimon, Luchin, Gardos, Grozav, Grigore, Latovlevici, Nicolita, Gaman, Niculae, Cocis, Keseru

GRECIA (4-3-3): Karnezis - Torosidis (Vyntra 52'), Siovas (Manolas 80'), Papastathopoulos, Holebas - Maniatis, Karagounis (Samaris 73'), Tziolis - Salpingidis, Mitroglou, Samaras
Rezerve: Kapino, Sifakis - Tzavelllas, Manolas, Kone, Vyntra, Christodopouloulos, Gekas, Ninis, Samaris, Fourtunis, Tachtsidis

OnlineSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE